tisdag 10 januari 2012

Rast...

Den här terminen ska jag verkligen lära mig att ta rast när jag ska ha rast. Annars jobbar jag i ett sprutt. Brukar ta en kopp kaffe efter första lektionen och sen kör jag på. Ska jag sitta 30 minuter och bara sitta :-) Har rast nu, passar på att blogga lite då. Man vet aldrig hur det ser ut senare under dagen.

Jobbstart igår, dock utan elever. Gick förvånadvärt bra att komma upp. Hade en underbar morgon för mig själv med frukost till Nyhetsmorgon. Det är INTE vanligt kan jag lova.
Föreläsning på förmiddagen och eget arbete på eftermiddagen. På em var jag seg. Visste liksom inte var jag skulle börja. Kollade mailen och skrev in alla datum som jag måste komma ihåg. Det var nummer ett. Sen planerade jag veckans lektioner. Pratade med kollegor och vred och vände på knutor vi behövde lösa.
Slutade kl 16 och åkte och hämtade tjejerna hos mor och far. Jonas var där med Hampus och Nellie. De hade haft julgransplundring. Såååå himla mysigt. Jag hade ju oxå velat vara med :-) Jonas är hemma och är barnledig nu 3 månader och jag är väldigt avundsjuk måste jag säga.

Gårdagens middag bestod av köttbullar, wokgrönsaker och vitkålssallad. Sötsur sås och soja på wokisarna.
Ett pass på crosstrainern hann jag oxå med. Skulle ha behövt köra igenom Zumbapasset men jag tror att min familj börjar tröttna på låtarna nu :-) Får ta dem en omgång idag på eftermiddan när jag kommer hem.
Började klura på nya steg till en låt igår. Det var verkligen dumt så här nära inpå men det blir bra mycket roligare med de nya.

Sen var det dags för sänggång. Helt omöjligt att sova. Kanske somnade vid 2..... Då är det jobbigt när klockan ringer 6,10. Hoppas på fler timmar inatt.

Nu ska jag till ICA och handla till veckans hemskunskapslektioner.

Ha en finfin måndag.

Kram Lisa

1 kommentar:

Bekymrade mamman sa...

Släpar du också dina matvaror till lektionerna? Så gör vi också, på gott och ont. Man kan få tag på billigare varor än om man beställer från grossist men det är ett himla släpande tycker jag. Fast man får ju motion förstås ;).