onsdag 11 januari 2012

Jag har sovit i natt!

Det var en alldeles underbar känsla att vakna i morse och veta att jag fått ihop iallafall 7 timmar. Såååå himla skönt. Hoppas jag har brutit den här "inte kunna sova-trenden".

Molly kom in i natt/morse och viskade lätt i mitt öra -"Jag måste kissa". Hon hade vaknat av att hon var kissis. Snuttan, kanske det är dags snart att vänja av även på natten. Känns tidigt än men eftersom hon nästan hela lovet har vaknat av att hon har kissat och velat byta blöja så kanske hon snart är mogen för att ta bort blöjan även på natten. För säkerhets skull behåller vi den ett tag till.

Har precis ätit resterna från gårdagens middag. Kassler med ananas och en urstark sås. Det var gott men lite FÖR starkt. Men det ska visst vara bra för förbränningen... :-) Det kör Mattias stenhårt med.
I kväll blir det falukorv och blomkålsmos, potatismos till övriga klanen. Blomkålsmos är så galet gott. Skulle kunna äta det varje dag. Vet inte när jag åt potmos senast, föredrar "blommet" så jag gör en omgång till mig själv.

Snart dags för dagens sista lektion. Hk med åk 7.
Vi ska prata om terminsplaneringen och målen för terminen. Vet att de tycker att det är aaaalldeles onödigt att pyssla med sånt. Det ska enliga dem bakas och lagas mat. Men det är bara till å bita i det sura äpplet. Elevmedverkan...... muy importante.
Vi ska göra en liten smoothie på slutet oxå, då blir det nöjda och glada :-)

Ha det bra!

1 kommentar:

Bekymrade mamman sa...

Ja, det där med elevmedverkan är inte alltid så lätt. Framför allt inte om de själva är helt ointresserade.