fredag 6 januari 2012

Piggelin!

Trots en afton med massa vin och annat gotta att dricka är jag pigg som en lärka idag. Eller.... nu kanske jag tog i lite väl mycket. Jag är iallafall på benen och känner mig ok.
Vi var till Bygdegården där det serverades mat, revy på det och sen dans. Det är så galet roligt att dansa. Det är galet roligt att prata med folk också :-) 140 personer var anmälda till maten och sen droppade det in fler till dansen. Så man kan säga att det var ganska lätt att hitta folk att umgås med.
Kanonroligt var det iallafall. Fler såna här kvällar vill jag ha!

Nu ska jag snart åka och hämta Amanda hos mamma och pappa. Hon ska vidare på 5-årskalas. Vi får se om jag kan lämna henne där eller om jag måste stanna.

3 dagar kvar av jullovet. Det har gått så himla fort och ändå har jag inte hunnit göra allt jag tänkte göra. Garderober och köksskåp skulle få sig en omgång. Men det får vara.
Alla som jag skulle försöka hinna träffa på lovet har jag inte heller hunnit med. Men min önskan inför det här året är att jag ska få till den sociala biten. Det har varit alldeles för mycket av annat skit den senaste tiden.

Nu så, dags att svida om och bege sig mot Färnbo.

Ha det bra!

1 kommentar:

Vicky sa...

Jag hade också en fantastisk kväll i går med god mat och vin och dans. Och dottern är på kalas och jag har inte heller hunnit alla garderober och skåp som jag tänkt innan ledigheten är slut. Hmmm