måndag 6 maj 2013

Ganska ok trädgårdsfix

Jag gruvade mig verkligen inför gårdagens trädgårdsfix men det gick ganska bra. Grävde ur och flyttade lite växter och det blev bra. Måste fylla på med mer växter i de två nygamla landen men det får bli efter Rhodos. Annars fryser de väl ihjäl när/om det blir frostnätter.

Ett stort land ska bort och nya plattor ska läggas. Det arbetet är typ bara påbörjat. Gamla plattorna är borta, stockarna runt landet är borta så nu ser det mest bara ut som ett slagfält. Mattias ska ta hem en "minigrävare" till helgen så han kan gräva ur riktigt och fylla upp med rätt fyllning.
Så torsdag-lördag får väl också bli trädgårdsdagar, mellan packning......

Söndagen höll även på att sluta i tragedi. Jag och tjejerna tog en cykeltur till Granön, som har sin glansperiod nu med alla vitsippor.
På hemvägen kom en bil bakom oss. Eftersom Molly vinglar hit och dit bad jag henne stanna vid sidan av vägen. Då svänger och RAKT ÖVER istället. Jag skrek rakt ut och trodde verkligen att hennes sista stund var kommen.
Som tur var så åkte bilen sakta och hann stanna. Men fy farao va rädd jag blev.

Bilden som höll på att bli den sista på Molly.......

Vi avslutade helgen med mat på pizzerian i Hedesunda. Vi var inte så sugna på att laga mat i går kväll.....

Det är så härligt att vakna när solen skiner. Nackdelen med att jobba med datorerna i skolan är att möjligheten att jobba ute känns lite begränsad. Man ser så dåligt på skärmen. Kanske får ta och lägga om min plan för dagen. Vill passa på att vara ute när det finns möjlighet.
Men..... snabba råglimpor..... Går det att baka utomhus tro? ;-)

Ha en bra måndag! Helgdag mitt i veckan igen! Hä blir fint hä!

Kram!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Lisa,

Jag heter Jenny och jag arbetar på Tactiq PR som jobbar tillsammans med Nutrilett. Såg ditt blogginlägg om socker och kontaktar dig är för att jag tror att Nutriletts rykande färska bars och smoothies med lägre och lågt sockerinnehåll kan intressera dig/dina läsare.

De nya barerna kommer i smakerna Cappucino och Blueberry och innehåller sötningsmedel från Stevia med så lite som 1,6 – 1,9 g socker per bar. Varje bar har dessutom höga halter av protein – vilket hjälper dig att behålla muskelmassan vid träning och under diet.

Visst vill du smaka?

Maila mig din adress så skickar jag över prover!

Ha en fortsatt bra dag!

Hälsningar

Jenny

jenny@tactiqpr.se