lördag 12 januari 2013

Kyla

De vuxna i den här familjen håller på att bli lite smått galna. Jag för att jag fryser JÄMT och ständigt. Mattias för att han försöker lösa orsaken till att jag fryser JÄMT och ständigt.

Vårat värmesystem som funkade bra första året funkar inte som det ska. 18-19 grader och nu ska det bli kallt i veckan....... Bävar och våndas.
Vi har fått ett förslag på lösning för 11 000 riksdaler.... Känns tungt.
Mattias har själv gjort efterforskningar med andra rörmokare än den vi har. De har gett förslag på en enklare (och säkert billigare) lösning.
Mattias går och grubblar över det här dag som natt och blir mer och mer irriterad. Jag går och fryser hela tiden och blir mer och mer irriterad. Måtte vi få en lösning snart.

I morse blev vi väckta av Nisse (katten) som varit borta sen nyår. Vaknade av en jamande katt, båda tjejerna låg i våran säng så vi flög upp alla tre och skrek - Nisse!!!!!! =0) Glädjen var stor. Vi trodde ju att han var borta för alltid. Han måste ha kommit hem tidigt i morse när Mattias åkte till Sandviken och plogade snö.
Man kan lugnt säga att han är kärlekskrank. Han ålar omkring hela tiden och vill bli ompysslad.

Måste visa hotellet som vi tänkt boka. Det heter Mythos Beach och är nytt och fräscht. Jag vill verkligen åka. Skulle helst vilja åka nu men det blir lite svårt =0) Får vi inte sällskap så åker vi väl själva. Det är listat som ett populärt hotell så det börjar nog bli dags att boka....

Idag ska Amanda på kalas, jag åker eventuellt till Min lilla mormor och jag . Det finns små skålar där som jag "måste" ha.
Mattias skottar snö. Undrar vad Molly tänker göra??????? Hihi, hon får nog haka på sin mamma.

Ha det "gött"!


2 kommentarer:

Furulundskan-Bettan sa...

Va har ni för värme nu?
Min lilla mormor och jag är ett MÅSTE! ;)
Och vilket hotell! Vill också åka!!

Lisa sa...

Vi har luft-vattenpump nu......