fredag 24 augusti 2012

Vägning idag!

Det är dags att sätta press på mig själv och publicera viktresultaten........... Jag vågar det nu för nu är jag nere under 70 kg..... Det var bedrövligt ett tag. Den här veckan har jag gått ner 2 kg precis och då kan ni ju själva räkna ut vilken vikt jag var uppe på. Bedrövligt!
Den här veckan har gått väldigt bra trots att jag ätit skolans mat hela veckan. ÖSER på grönsaker från Tinas fina salladsbord och sen tar jag det som är protein. De flesta dagar är det två alternativ man kan välja på så det går oftast att göra ett bra val. Försöker undvika kolhydraterna men äter absolut inte enligt LCHF.
Enda utsvävningen var en kaka igår kväll och det var det värt. Den var supergod, lagom stor för att man ska kunna unna sig =0)
Jag och tjejerna var och hälsade på Olle igår. Lilla, knubbiga, gosiga lilla Olle-Bolle. Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen: han är garanterat den sötaste "bäsen" i världen  <3 div="div">

Idag blir det en snabbis till Sandviken. Ska hämta ut cirkusbiljetter och inhandla lite vin till kvällens tillställning. På eftermiddagen ska vi en snabbis till mamma och pappa och fika, pappa fyller år i morgon men firas i dag. I kväll blir de mat där men jag får hoppa över den eftersom jag själv ska ha matgäster. Tjejerna och Mattias får vara representanter från det här hushållet. Jonas och familjen kommer oxå dit.
Har lyckats förbereda allt inför kvällen. Det är bara potatisen som ska in i ugnen och salladen som ska skäras och det kan jag inte göra än. Till och med dukningen är klar :-) Då kan jag dra till Sandviken utan att känna mig stressad över att jag måste hem och göra klart något.

Vaknade kvart över 7 i morse..... jag har ju för bövelen sovmorgon! Det är inte många gånger jag vaknar av mig själv. Antingen är det en klocka eller barn som väcker mig. Men jag antar att jag fått den sömn jag behövde då.

Ha en härlig fredag!

1 kommentar:

Ingalill sa...

Hoppsan! Inte visste jag att du hade en blogg!
Skolstarten blev hård med flera zumbapass såg jag, men det är ju bra med träning ;) Jag hoppas jag kan slita mig iväg på din zumbastart på måndag, skulle verkligen behöva det.

Kramiz