måndag 6 augusti 2012

I´m alive

Jodå, det är jag men det är inte så mycket tid som läggs på datoranvändande just nu.

Mattias började jobba idag och då blir det på något vis som ett avstamp då sommaren tar slut..... Trots att det bara är 6:e augusti och det egentligen är nästan en hel månad kvar på sommaren. Vädret har ju varit skit den här sommaren så det känns knappt som att det har varit sommar. Max 5 dagar på stranden har vi haft, om ens det......
Har en vecka kvar på min ledighet och det känns faktiskt lite tungt. En morgon fick jag en sån där "det ska nog bli kul att börja jobba"-känsla men den försvann snabbt.

Vi har hunnit med ett bröllop, en tur till Oxberg, dagstripp till Öresund och lite annat smått och gott sedan sist.
Igår var jag iväg på en liten överraskningstripp som ordnades av Anna-Karin och Jocke som gifte sig där i början av juli. De ville göra något trevligt för oss som var med och hjälpte till på bröllopet. Vi skulle träffas vid Böna Café. Väl där mötte de upp och vi gick ner till en brygga vid havet där de dukat upp pastasallad och mousserat vin..... Det var strålande sol och det var hur härligt som helst!
Efter det åkte vi vidare till Engesbergs herggård där det var sommarteater. Teatern hette Arvet efter Arne och var en sån där rolig "buskis" där allt och alla krånglar in sig en riktig soppa =0)
Rolig var den iallafall så vi fick skratta en hel del.

Myggen  har tagit en stor plats i våra liv........ De kom förra veckan och nu är det verkligen som helvetet på jorden här. Blir så himla ledsen och arg. Om alla förbaskade politiker och andra översittare kunde fatta hur jävligt det blir om vi inte får våra områden besprutade med BTI så skulle vi kunna njuta av sommaren som alla andra.
Vi tar nog en tur till Sandviken idag och leker i Stadsparken......

Hoppas ni har haft/har en bra sommar!

Kram

Inga kommentarer: