måndag 13 augusti 2012

Första dagen på jobbet......

..... iallafall för den här hösten. Har ju jobbat där en hel del år :-)

Det gick mycket bättre än jag förväntade mig, trots att vi satt på rövva hela dagen. Kan bero på att jag inte gett mig själv tid att fundera på jobb. Hade inte heller så värst svår jobbångest igår heller, eller rättare sagt, igen ångest alls
Vi drog ju iväg mot Oxberg redan på fredag morgon. Vi brassade iväg till Sågmyra och shoppade en del kläder och ett par skor till mig.
Vi hade en kanonmysig dag, jag och brudarna. De tjafsade inte en enda gång och tjat var det inte tal om. De var nöjda hela resan igenom.
Amanda köpte sig en Onepiece....... Jag HATAR detta avskyvärt fula plagg. Men bara för att hon valde den som var blå, turkose och vitrandig så gav jag med mig. Hon har ju bara rosa, lila och rött i sin garderob.

Här är våran lilla stugplätt sett från stugan Mattias mamma och pappa brukar bo i, även vi när det bara är vi i familjen som åker upp. Den på bilden är den vi brukar bo i när vi alla är där men eftersom det är mögel i stugan bor vi i tält istället.
Oxbergssjön syns lite där till höger.
På fredag kväll åt vi kräftor och tre olika pajer. Vin till det:-) Gött som tusan!

Lördagen bjöd på cykelvasa alldeles nedanför stugorna. De syns lite grann upp till höger, våra solstolar står i slutet av backen. Där satt vi och gottade oss. Solade och hade det skönt. Bilden är tagen vid bordet och bänkarna som syns här nedanför. 

Här fikade vi så att vi skulle orka hela eftermiddagen =0)
På lördag kväll åkte vi till Älvdalen, åt på pizzerian, strosade runt och kikade på raggarbilar. Det var cruising i "stan" :-)

 Jag äääälskar den här bilden! Den är verkligen sommar på nått vis. Amanda i sin onepiece........

Härlig nyvaken bild inifrån tältet =0)
Det är baske mig mysigt att tälta. Nu har vi visserligen sån tur så vi kan ha riktiga skummadrasser när vi ligger i tältet där uppe. Det kan vi inte direkt ha med om vi ska bo på camping eller tälta i skogen.....

Igår kom vi hem på eftermiddagen, packade upp, tvättade kläder och sen var det leverans av barn. Vi körde dem till Oppsjön där de skulle grilla med mamma, pappa +  vänner till dem och deras barnbarn. Vi stannade och grillade en stund vi med.
Eftersom vi inte har någon barnomsorg den här veckan så får de vara hos mamma och pappa två dagar och sen har vi ett par dagar till att ordna upp....... Självklart vill de inte bara vara där på dagarna utan har även pratat omkull mormor och morfar så att de kan sova kvar där oxå =0)

Nu har jag gjort en caesarsallad som vi ska äta när Mattias kommer hem. Det är tyst och lugnt när barnen är borta, men ack så långsamt........

Vägde mig i fredags...... 1,4 hade jag gått ner. Det var då för väl..... Jag lider verkligen nu kan jag lova. Mår inte alls bra över min viktuppgång så jag hoppas det kan sporra mig nu.


Ha det bra allihopa!
.

1 kommentar:

Bekymrade mamman sa...

Vilken härlig helg. Jag börjar jobba i morgon. Har inte heller någon ångest faktiskt, har kunnat koppla av ordentligt.