söndag 1 april 2012

Dags för ett inlägg

Fick påbackning idag. Dags för en uppdatering tyckte kvinnan i fråga :-) Det har inte funnits så mycket energi och tid över för uppdatering.
Helgen har gått i ett sprutt och snart är den slut. I fredags tog jag barnen med mig till Sandviken, lämnade över dem till Mattias och satte mig själv i frisörstolen. Blev en rejäl uppklippning i nacken. Sen drog jag vidare till Valbo och letade kavaj. Hittade en snygg men den fanns bara i storlek 34 och 40. Blev inge bra.
Mötte upp Mattias och bruttorna i Sandviken igen och vi tog ett restaurangbesök innan vi åkte hem.

I går brassade vi iväg till Uppsala och Gränby. Var verkligen i desperat behov av en kavaj. Hittade en på en  gång!
Ska på 50-årsfest på skärtorsdag och jag hade liksom "outfiten" klar för mig i huvudet. Nu är den klar :-) Har aldrig varit klar med kläder inför en fest så här lång tid i förväg. Kul ska det bli iallafall. Det är min gamla klassföreståndare och numera kollega som fyller år.

När vi kom hem igår kom Amandas kompis Wilma hit och sov över. Molly drog till mormor och morfar och sov där. Hon har länge pratat om att sova själv hos mormor och morfar och då var det ett ganska smart drag att ta den sovningen när Amanda ändå var upptagen med annat :-) Annars hade det blivit ljudliga protester kan jag lova.

Idag har vi mest pyst runt här på förmiddagen och lagom till lunch åkte vi upp på Mattön till Amanda och Mollys dagiskompis Leo som hade 4-årskalas. Jag stannade oxå eftersom det kändes lite tufft att lämna Molly där själv.
Eftermiddagen ska spenderas i lugnets tecken. Är lite sugen på att åka till IKEA och köpa en byrå men jag orkar nog inte. Vi har möblerat om i uterummet så nu fick vi bra plats för en byrå. Skulle även behöva uppdatera ljusförrådet. Vi sitter ute i uterummet hela kvällar och då går det åt en hel del ljus.

Skulle även behöva en joggingtur men jag är galet trött så jag tror att det är omöjligt att komma ut :-) Men jag skulle VERKLIGEN behöva. Det är ju inte långt kvar till Vårruset och jag skulle behöva fila lite på 5-kilometerstiden :-)

Kommande vecka är det bara tre arbetsdagar och sen är det ledigt i 11 dagar! Känns underbart! Sen är det två hela arbetsveckor och en kortvecka kvar innan vi åker till Cypern. Efter Cypernresan är det oxå kortvecka. Alldeles strålande! Sen är det bara sista rycket kvar innan sommarlovet.

Måndag i morgon och det är bara att köra. Lektioner till 14,20, möte i Sandviken15,30-17 och sen Zumba klockan 19. Rivstart på veckan. Det är lika bra att hålla i medan ångan är uppe :-)

Ha det bra!


Inga kommentarer: