tisdag 17 april 2012

Back in buisness

Då var jag igång igen. Det härliga påsklovet är över och igår ställdes klockan på 6. Men inte tusan vaknade jag för det. 7,50 vaknade jag....... Börjar jobba klockan 8. Panik av högsta grad kan jag lova. Hade det varit som vanligt hade det inte varit några problem men det var som så att Eva, som jag jobbar med, var ledig så jag skulle ha hela åk 1-3 själv.
Ringde till Maria som har F-klassen så hon släppte in eleverna och de kunde ta sina datorer och börja lite smått själva.
Sen var hela dagen upp och ner. Var verkligen jättenervös inför Zumban för jag hade en känsla av att inte ett enda steg skulle sitta. Men det gick bra. Hann till och med öva in en ny låt innan för jag var så tidig till hallen =0)
När jag åker bil och lyssnar på musiken så kör jag stegen i huvudet. Ibland blir de memorerade så att det bara är att köra låten, ibland måste jag öva typ 30 gånger innan stegen sitter. Eftersom jag var så tidig så kunde jag köra låten ett par gånger och sen satt den. Så en ny låt till repertoaren blev det igår.
De flesta vill att jag tar det lite lugnt med att lägga till nya låtar för att de vill känna sig säkra på de jag har hittills men en eller två per månad vill jag nog ändå lägga till. En per vecka var rekommendation en från utbildningen.... Men jag lyssnar på mina härliga damer =0)

Helgen var lugn och skön. Lördagen gick i ishockeyns tecken. Vi knölade in oss 9 vuxna, 3 barn, öl, chips och nötter i vårat vardagsrum och genomled matchen. Tack och lov så blev det vinst. Efter matchen beställde vi hem mat och sen blev det en och annan öl där ute i uterummet. Trevligt trevligt!

Söndagen blev seg för Mattias som kanske tog i lite mer än vad jag gjorde under lördagen =0) Det blev lite bakning till Mollys födelsedag, frösådd, joggingtur (pust, den var inte å leka med), cykeltur med vitsippsplockning och hockey som avslut. Tyvärr gick det inte lika bra den här gången..... så idag blir det en ny omgång. Måtte Brynäs ta hem segern och guldet i kväll.

Idag är det jobb till 14,30, sen tar vi med oss Felicia hem från dagis. Hon är en perfekt som barnvakt =0) Tänkte fortsätta baka lite och då kan jag ta Molly till hjälp om Amanda och Felicia leker. Det blir lätt lite tjafsigt när båda ska vara med. Ju flera kockar desto sämre kockar...eller....kakor =0)

Ha en "braig" tisdag!

Kram Lisa

1 kommentar:

Elin sa...

Du har absolut ingen anledning att vara nervös! Du är hur bra som helst :)