lördag 14 maj 2011

Färdigpackad

Bara det som används i morgon bitti kvar. Det gick som en dans och jag hoppas att vi inte glömt något.

Amanda har var speedad som en duracellkanin nu i kväll. Tog väl typ 1½ timme att somna, kom upp ungefär 15 gånger och sa att hon inte kunde sova. Resfeber....?
Molly däremot, hon somna på ½ minut. Det blev ingen middagslur idag. Dels sov hon till halv 8 i morse och sen så har det varit fullt ös hela dagen. Båda har sprungit fram och tillbaka till farmor och farfar. Faster Mia och "kusin" Troja har varit där och då är det ju lite extra kul att vara där =)
På eftermiddan kom mamma och pappa på besök för att säga hej då. Då var det inte heller direkt läge att sova. När de åkt så var det dags för kvällsmat och sen så var det natti natti. Hon hann höra de 4 böckerna som alltid ska läsas och dricka en flaska välling, sen slog ögonen igen. Lätt som en plätt.

Nu ska jag också ta och lägga mig. Vi får liiiite sovmorgon. Planet skulle egentligen gå 7,45 men vi fick ett SMS om att avgång var flyttad till 9,30 pga att besättningen behövde få sin dygnsvila. Det var ju bra för både dem och oss =) I och för sig skönt att få komma dit i skaplig tid men det blir ju ändå ganska ok tid. Det blir sen eftermiddag som vi gör entré. Lovely!

Ha det bra!
Kramen

Inga kommentarer: