onsdag 4 maj 2011

Börjat packa

I går skulle vi gå igenom Amandas garderob och se över vad som passade från förra sommaren och vad som måste inhandlas. Det slutade med att Amanda plockade ihop det hon ska ha med sig så hon är nästan färdig packad. Snacka om att vara ute i god tid =)

Har precis lagt in en taxfreebeställning. Beställde grejer både till ut och hemresan. Var helt enkelt tvungen att beställa hudkräm med coconut-lukt. Det är verkligen sommar och sol. Läppglans med solskyddsfaktor och lite underhållning till planet - pysselpaket och yatzy. Till hemresan bidde det lite götta till sommarens drinkar =) och Mattias behövde grejer för att lukta lite godare =)
Nu är det bara hämtning av Amandas pass och lite kläd- och apotekskompletteringar. Sen kan vi åka. Frågan är bara när passet ska kunna hämtas. ´Vi jobbar mest hela tiden. Förhoppningsvis kanske Mattias kan dra in på sin lunch eller nått. Får kolla upp om de har öppet längre nån kväll.

Nu ska här läggas barn. Våra barn är mest bara gnälliga nu för tiden. Den här veckan har varit väldans jobbig. Hoppas på att det är sviter efter förkylningar och helgens partaj. Jag hoppas innerligt att de lugnar ner sig tills vi ska åka. Annars får de kliva av planet ;-)
Tidig kväller kanske bättrar på oddsen.

Lisa

Inga kommentarer: