måndag 26 maj 2014

Var tog sommaren vägen????

Det känns nästan overkligt! I går satt man i trädgården iklädd enbart bikini och svettades som satan. I dag blåser det ishavsvindar. Känns inte kul.
Så fort det blir varmt tror jag att det ska vara för evigt. Att jag aldrig lär mig!

I dag blev det bakning när vi kom hem. Molly ska äntligen få ha sitt kalas, på torsdag. Hon längtar sååååå. Jag är mest nervös. Vet inte alls hur kombinationen med alla dessa barn kommer sluta. Men det ska nog gå bra =0)

Känner mig lite trött och sliten i kropp och knopp idag. Vet inte om det är vädret som ställer till det med den själsliga tröttheten och gårdagens gympass som gjort kroppen seg. Nått är det i alla fall.
Ökade på vikterna med 1 kg i går. Känner ingen träningsvärk men allt känns som sirap.....
Skönt med denna kortvecka.
Har dock dragit igång ett lite för stort projekt så här i slutet av terminen. Vi jobbar med miljö och just nu är det källsortering. Barnen skriver på powerpoints om hur man källsorterar och återvinner olika material. Idag hade de sopor med sig och planen är att de ska få träna på att sortera dessa sopor. Sedan ska vi göra sopkonst av soporna...... Vi har fyra riktiga skoldagar kvar.......... Vi får la se om vi ror det i land.

Nu ska jag hjälpa Amanda med läxan. Bokstaven Dd ska skrivas. Lilla d är helt plötsligt galet svårt och ljudnivån är väldigt hög........

Kram! 


Inga kommentarer: