tisdag 13 september 2011

:´-(

Idag är det riktigt ledsamt. Vet inte om det är vädret, sjuka ungar eller för mycket spenderade pengar men dödsstöten var nog när jag ställde mig på vågen i morse. 70, 1 kg.....
Det är fanimej helt jävla otroligt (ursäkta språket). Sen jag började med LCHF/GI har jag gått upp 5 kg! Nu skiter jag i det här och går tillbaka till Vikt Väktarna. Är dessutom lite trött på att inte veta när gallstensanfallen slår till. Det hände aldrig med VV.Är ändå lite euforisk över hur mätt och belåten man är av LCHF/GI och hur gott allting smakar med fullfeta mejeriprodukter.... Men det funkar inte för mig eller så gör jag helt fel. Men när jag jämfört mina dagsintag med andra som jag läst om på bloggar och forum så verkar det vara helt rätt.

Men nu hoppar jag på Viktisarna igen, dock kommer jag försöka utesluta kolisar (iallafall snabba) eftersom jag inte gillar när blodsockret går upp och ner. Får försöka hitta en balans där det ligger stabilt.


Igår och idag har det varit och är sjukstuga. Tjejerna är snoriga. Ingen feber eller hängiga utan det är bara en massa snor som ska ut. Idag ska jag ändå iväg på ett möte på skolan som jag bokat in och det måste bli av idag annars dröjer det flera veckor innan vi kan få till ett nytt möte. Mia och Jocke skulle ta tjejerna en stund då. Det är tur att man har släkt som ställer upp när det kniper.


I lördags var det som sagt partaj och det var underbart väder. Vi höll till i Magasinet uppe på bruket. Tog en bild ut genom fönstret. Utsikten var ljuvlig... trots en liten fågelskit på rutan =0)

Dags att ta tag i den här dagen. Tänkte att jag skulle försöka städa lite men det är ju så fruktansvärt tråkigt. Fast det är ju ganska skönt när det är färdigt.


Kram Lisa

5 kommentarer:

Gitsan sa...

Olika kostprogram fungerar nog olika bra för oss. Oavsett vilken kost du äter, skriver du upp ditt intag någonstans, t.ex matdagboken.se?
Har svårt att tro att du hållit dig inom kalorigränsen om du gått upp så pass. Förutom antal kalorier så gäller det ju också att ha en viss fördelning på Fett/Protein/Kolhydrater.
Hoppas du hittar en kost som du känner kommer att fungera för dig :)

Lotta sa...

Hoppas att du kommer lyckas bättre med viktväktarna!
Lotta

Tess sa...

Jag lyckas inte heller med LCHF. Min kropp verkar helt enkelt föredra VV... Däremot äter jag mycket mindre av pasta, bröd, ris, potatis och dylikt men mycket grönskaker, rotfrukter och liknande. Det tristaste med VV är räknandet annars så måste jag säga att jag föredrar att inte utesluta något till fullo utan att lära sig att äta av allt med sunt förnuft och måtta. LYcka till och hoppas VV funkar lika bra för dig som för mig!!!

Linda sa...

Tråkigt med en sån stor viktuppgång, men får hoppas det vänder med vv om det passar dig bättre??

Själv har jag ju gått upp 200 gram sedan rivstarten ,men det är tyvärr bara mitt eget fel som unnat mig lite mycket av dte goda..Men nu jäklar ska dte peka nedåt på fredag :-)

Ha en skön kväll..

Lisa sa...

Tack för pepp!
Jag tänker som du Tess, mindre bröd, pasta, ris o likn. Måste dra ner på fettet så jag slipper stoppa i mig starka mediciner för gallan.
Tycker oxå att det känns trökigt med räknandet men jag hoppas att jag efter ett tag slipper räkna utan det efter ett tag går på rutin.