fredag 23 september 2011

Jippi!!

- 1,4 kg den här veckan! Det känns fantastiskt. Nu ska jag fira med en chipspåse. Hahaha, nej då, det ska jag inte. Trots att vi har bastun full med chips efter Furuviksvinsten =0)
Firar antingen med lite galej på Ny´fiket eller bio med min käresta. Eller kanske både och. Det beror på hur släkten vill engagera sig i oss ;-)

Måste berätta om vårat kap igår. Vi skulle köpa ny dörr till groventrén. Vi åkte till K-bo Gross i Tärnsjö med intentionen att KANSKE hitta en dörr i skapligt pris. Hem kommer vi med 4(!) dörrar och är överlyckliga. Vi lyckades få tag på två ytterdörrar och två innerdörrar eftersom de oxå ryker med nu vi rusten.
Ytterdörrarna hade kommit in idag, var liiiiiite liiiiiite skavda, men enkelt att fixa. Antingen putsa lite eller måla. Vi gav 7000 för båda. Ordinarie pris 24000 för två!!!!!!! Vi trodde inte det var sant! Men han visade till och med i produktkatalogen.
Det var flera där som var intresserade av dörrarna men han hymlade oss lite åt sidan och sa ett pris =0) Ibland är det bra med kontakter.
Eftersom det blev så köpte vi även innerdörrarna. De fick vi oxå bra pris på så totalt gick kalaset på exakt 9000 kronor. Hade vi köpt grejerna till ordinarie pris hade det gått lös på minst 27000. Så himla skönt att komma över kvalitet till bra pris.

Det känns som att vi lägger alla våra pengar på huset just nu fast å andra sidan är det ju skönt att ha ett fräscht hem oxå. Det känn ok att kunna ta sina EGNA pengar till rust och inte behöva ta lån till det.

Nu ska här kläs om på barn, bortstas tänder och åkas till skola och dagis. Veckans sista dag. Lööööli!

Kramen!

1 kommentar:

Furulundskan-Bettan sa...

Skönt att det släppt!!! Jag ser fram emot måndags vägning, tror jag..
Vi köpte också dörr där. Hittade en jättefin pardörr för en struntsumma! Köpte fönster också, så vår nota blev en aningens dyrare :)

Trevlig Helg och fira inte för mycket nu!