söndag 11 september 2011

Tung i "hövve"

Det är bara förnamnet.....
Markus 30-årsfest igår var en riktigt trevlig tillställning. Det bidde ett antal glas vin och några Likör 43 med mjölk...... Så idag är det som sagt tungt.

Vägning i fredags..... -0,3., Visserligen ett minus men jag tappade inte förra veckans stora +. Veckan har bjudit på ett par gallstensanfall och det är den enda baksidan med den här kosten. När jag får så där förbaskat ont bestämmer jag mig för att gå tillbaka till Vikt Väktarna men när det går över ändrar jag mig igen =0) Jag mår ju så bra i övrigt.
Eftersom viktnedgången går så himla trögt så leder det oxå till att jag ibland vill byta tillbaka. Men va tusan, då är det lättkorv, minifraiche, miniminiminiklick med sås osv.
Funderar på om jag ändå ska dra ner på fettet en del, byta till 15% creme fraiche ist för 34% och matlagningsgrädde ist för vispgrädde och samtidigt utesluta kolhydraterna. Får försöka testa mig fram för att hitta med "gåneriviktnivå. Det är ju så lite kvar och jag tänker inte ge mig. De ska bort!!!!

Bruttorna är förkylda och snoret rinner så i morgon och tisdag blir det vab.....

Ha det gött!

Lisa

1 kommentar:

minus30kg sa...

Hej! vet inte om du sett min blogg ngn gång, men jag har en viktblogg. och vi är många tjejer som hjälper varandra. just nu är vi 8 st tjejer som har en utmaning att tsm peppa och heja på varandra och gå ner 5 kg på en månad, om 13 dagar börjar en ny utmaning och jag undrar om du skulle vara intresserad att vara med i vårt gäng?

Kram