fredag 16 september 2011

Suck!

Nu jädrans är det uppförsbacke! I morse var Molly ovanligt gnällig och grinig. MYCKET ovanligt när det gäller henne för hon är glad och allert 99 % av sin vakna tid. TÄnkte att det var lite för lite sömn som var boven. Lagom tills vi skulle åka spyr hon....... Det var bara att gilla läget och stanna hemma. Ringde till Mattias och sa åt honom att han var tvungen att komma hem. Kille som eventuellt kunde jobba för honom svarade inte så det slutade med att jag vabbar igen....
Vab måndag-onsdag, jobb torsdag, vab fredag. Vilken härlig vecka!!! ;-)
Blev lite panik för Maria som fixar vikarier är ledig på fredagar och jag fick inte tag på chefen..... Ringde till slut fritids och som tur var kunde Gunbritt sätta igång eleverna direkt klockan 8. Fick som tur var tag i Chef-Birgitta så hon kunde försöka få tag på någon som kan jobba för mig. Men det kändes lite pinsamt att ringa IGEN och säga att jag skulle vabba.....

Mollystackarn har suttit i duschen i en timme nu. Hon vill vara helt själv, jag får inte vara med henne. När det är dags för en spya skriker hon efter mig, då vill hon ha mig där, sen får jag gå igen.

Vägning idag. Eftersom jag tidigare i veckan hade gått upp till 70,1 så får jag väll vara nöjd med 69,2 men det känns tungt. Förbaskat tungt!

Nu ropar lillfis igen.... Dags för en ny omgång....

Lisa

1 kommentar:

Furulundskan-Bettan sa...

Fy för magsjuka!! Hoppas ni andra klarar er!!
Och vikten, vette tusan va kroppen håller på med. Kanske släpper snart om du får köra VV några veckor?

Jackan fanns i den ljusa, svart, röd och mönstrad - svart/beige-natur. Blir det den så blir det en svart eller den mönstrade :)