lördag 17 september 2011

Solig lördag

och tanken var att vi skulle till dagis och "mecka" med barnens innergård men det blev bara Mattias som gav sig av. Jag stannar hemma med brudarna. Tror knappast att någon vill vara barnvakt åt dem idag ifall det är några gamla magsjukerester kvar.

Amanda var oxå liggandes hela eftermiddagen och kvällen igår. Jenny kom hit en sväng och när vi satt här och drack kaffe låg Amanda i knä på mig (medan Molly satt i duschen =0) ). Trodde det först var lite "jag vill oxå ha uppmärksamhet-kläng" men sen la hon sig i våran säng och där låg hon till klockan var sju-halv åtta. Då somnade hon. Innan ville hon varken äta eller dricka. På hela dan fick hon i sig en limpsmörgås.
Var helt övertygad om att hon skulle få magsjuka hon med men idag är det full fart på dem båda igen. Eller.... kanske inte FULL fart men fart iallafall =0)
De gör solfjädrar, partyhattar och har disco om vart annat.

Själv ska jag försöka plocka ut lite kläder ur groventrén. Tanken är att vi ska påbörja en upprustning där. Sopskåpet ska bort, ny dörr, golvvärme och klinkers in, nytt på väggar och tak. Kan bli bra. Just nu är det så himla mörkt där. Inte ett enda fönster. Vi tänkte ha en ytterdörr med fönster i så det blir lite ljusinsläpp. Större blir det oxå där om vi får bort sopskåpet.

Ha en finfin lördag!

Lisa

Inga kommentarer: