tisdag 30 augusti 2011

Storvinst i Furuvik....... iallafall om man frågar Amanda. Hon vann en jättekartong med chips, ostkrokar och annat snacks. Vi köpte två brickor på ett sånt hjul som snurrar. Vi vinner aldrig tänkte jag.... Men det gjorde vi. Inte bra :-)Söndagens Furuviksresa var jättemysig. Vi ångrar dock att vi inte åkte lite tidigare på förmiddan. Det var knökfullt med folk så köerna till karusellerna var hur långa som helst. Så Amanda och Felicia hann inte åka så jättemycket. Men de var nöjda och glada ändå.

Eric Saade var oxå en höjdare enligt tjejerna. De fullkomligt ääääälskar honom.Idag fyller Mattias år. 34 år. Så i kväll ska det frossas i smörgåstårta och Banansa-tårta. Kanske inte frossa men jag ska iallafall äta. Det får bli som det blir. Jag väljer själv att jag får äta idag och sen kommer ju resultatet bli därefter på vågen men så får det bli.Jag har fått förfrågan om jag inte kan lägg upp före och efter-bilder för att visa min viktnedgång. Har inte gjort det för att jag verkligen hatar att vara med på bild och därför finns det inte så många bilder på mig. Förebilder har jag haft liggandes men inga i nutid. Förrän nu.... Pia "smygfotograferade" i söndags. Hon vet att jag hatar att vara med på bild men tyckte att jag skulle behöva några att lägga på lager =0)


När jag tittar på mina "förebilder" är det inte helt ovanligt att jag gråter en skvätt för jag mår verkligen jättedåligt av att se dem. Speciellt bilden där jag sitter i solstolen... Den är hemsk men på ett sätt är jag tacksam över att jag har bilderna för de påminner mig om att fortsätta leva sunt.

Hampus dop hösten 2006
Sommaren 2007
Sommaren 2007


Augusti 2011- nästan klar =0)


Så där ja. Då har jag "outat" mig själv. Skrämmande men lite nyttigt oxå kanske =0)


Ha det "gött" och ät lite "götta"


Kram Lisa


10 kommentarer:

Anonym sa...

Det första som slog mig var... är det verkligen samma person? Tittade NOGA på bilderna! :-)

Vilket fantastiskt jobb du gjort!

Jessica sa...

Wow, grymt bra jobbat! :)

Ellen - LCHF och mycket annat sa...

Wow, helt otroligt bra gjort! Det är ju inte samma tjej pa bilderna, var min tanke. Far man fraga hur mycket du gatt ned?

Helen Holmberg sa...

Oj, wow imponerande!!

Emelie sa...

Wow vilken skillnad :) satan vad bra du är :)

Henriettæ sa...

Oj, vilken skillnad! Vad motiverande, och vad DUKTIG du är!!!
/Henriettae (från Rivstarten)

Gitsan sa...

Jag blir så motiverad när jag ser hur du lyckats, strot grattis!

Hovika sa...

Fantastiskt. Tack för motivationhöjande inspiration o grattis till ditt fina jobb.

Lisa sa...

Ha ha ha, jo då det är samma person =0)
35 kg skiljer det...

anna sa...

men kan inte bli mer än MOTIVERAD !!!! av hur dy lyckats.

Ett stort grattis !!!