torsdag 13 januari 2011

Nystart 2011

Nu så! Nu finns det ingen återvändo. Nu är det bara att köra. December månads FROSSERI (för det har det verkligen varit) resulterade i 5 kg plus. 5 KILO!!!! Det är ju inte klokt. Jag fattar inte att jag lät det gå så långt. Smaskigt var det men värt det? NEJ. Mår baske mig inte bra. Det märks direkt på kläderna.
Började lite smått förra fredan, vägde mig för att få en ny startvikt. I morgon är det dags att väga mig igen. Det ska bli spännande.

Veckan har varit bra träningsmässigt. Sprang 6 km i söndags, körde ett pass på motionscykeln i måndags, träna Zumba hemma i tisdags och Zumba i Hedesunda i går. I dag tar jag det lite lugnt, har gjort ett litet ryck med gummibandet men det får rcäka för idag.

Har även startat ett annat projekt. "Få tjejerna att somna själva i sina sängar"-projektet. Började med Molly i måndags, i går nattade Mattias men han tyckte synd om henne när hon blev ledsen så ha la sig hos henne. grrrrrr. Man måste kämpa.
I dag fick Amanda hänga med på projektet. Vi läste en bok Mollys säng och sen gick Amanda över till sin säng. Det tog ungefär 40 minuter så somnade båda. Visserligen med mig sittandes utanför men ändå. Jag kan ju jobba lite på datorn medans jag nattar barn. En bra kombination.
I morgon flyttar jag mig ett par meter bort =)

Ha en finfin afton!
Lisa

2 kommentarer:

Alex sa...

Kul att du också är med i Rivstart! Hoppas att det går bra för dig, stort lycka till :)

Lisa sa...

Ja, det kan nog vara bra att ha lite stöd via Rivstart =)