fredag 14 januari 2011

Kaffepaus!

Fredagar går verkligen i ett kör. Har lite smått förhandlat bort rastvakten efter lunch så jag hinner slå ner rövva en stund. Annars är det späckat med lektioner från 8-14,20. Dagen går visserligen fort men den lagstadgade 30-minutersrasten får jag då inte in någonstans.

Det känns iallafall fint med fredag. Första veckan efter lovet avklarad och den har gått över förväntan. Och då tänker jag närmast på mornarna med Amanda och Molly. Nu funkade det iofs bra hela hösten oxå men jag minns med fasa de perioder Amanda hade i 2-3-årsåldern då mornarna oftast slutade med att vi båda satt och grina. De perioderna ligger ganska långt bak i tiden men de satte liksom djupa spår och jag är skiträdd för att de ska komma tillbaka. Fast med den andra bruttan. Hon är visserligen lite stabilare i sitt humör än storasyster men man vet aldrig..... Men de sköter sig jättebra. Molly klär nästan på sig själv till och med. Det är en bonus.

Helg betyder god mat och en massa frestelser. Har dock planerat maten noga. Kyckling med fetaost och klyftpottisar i kväll och egen pizza i morgon. Det blir fint.
Har börjat med en smaskig frukost som håller mig mätt lägre. Ett stycke grovt bröd med renost, ett hackat kokt ägg på det och toppa med lite Italiensk salladskrydd. En kopp hasselnötskaffe till det. Dagen är fulländad.... När jag lägger mig på kvällarna längtar jag till morgonen när jag får äta frukost. Galet men sant. I helgen ska jag nog äta frukost även till lunch =)

Men fy så långt det blev. Har fått för mig att blogginlägg ska hållas ganska korta för att folk ska orka läsa men när jag väl kör igång så är det kört =)

Om du är in och läser får du gärna lämna en kort kommentar eller bara ett hej. Skulle vara kul att se vilka som går in och läser här.

Kramen från Lisa

3 kommentarer:

Furulundskan sa...

GRATTIS till ett fint minus!! Skönt såhär till helgen :)
Väntar med spänning tills måndag då jag ska väga mig, har såklart inte kunnat låtit bli vågen och det ser lovande ut! Gäller att hålla ut i helgen, dricka mycket vatten och ta till en morot om suget blir för stort!
Ikväll blir det dock tacos :)

Att jag läser vet du ju redan :)
Zumba på söndag?

Lisa sa...

"HEJ!!" *s*

Lisa här me´! Rivstartare jag också, för andra gången, men denna gång kör jag vanlig kaloriräkning och ser fram emot en smalare sommar.
Grattis till viktminskningen!!

Ha en skön helg!!

Lisa sa...

Det blir nog till att Zumba på söndag om det inte sker något annat under dagen. Är det kl. 18 på söndagar?