måndag 31 januari 2011

Vardag igen!

Helgen har varit såååååå skön! Lördagen tillbringade vi i Avesta på badhuset tillsammans med familjen Kock. badhuset där var perfekt för barn. Lagom djupa pooler med badleksaker. Det var ett stort plus! Molly tyckte det var jättekul att greja med vattenkannor och hinkar. Små rutschkanor som även Molly kunde åka i. Dessutom en stor, den behövde Amanda och Felicia vuxensällskap i men jag tror att papporna inte sörjde det allt för mycket =) De verkade ganska nöjda=)
Efter badet åkte vi till en Thairestaurang. Det var jättegott. Åt tre små rätter, det var vårrullar, en köttgryta och en kycklinggryta. Ris och sötsur sås, mmmmmm. Smaskens.
Amanda ville ha pannkakaor...... Hon är verkligen inge gourmet. Försökte få henne att beställa kyckling och ris. Felicia beställde det och hon talade om för henne att det var JÄTTEGOTT. Men nej, pannisar skulle det vara. När maten kom in var det Felicia som ångarade sig men Molly delade med sig av sina 4 (!) pannkakor. Molly passade på att smaka lite av Felicias ris oxå =) jag tror Amanda oxå smaska ris så det blev en härlig blandning för dem alla tre med pannkakor, kyckling och ris. Men alla var nöjda efteråt.
Efter maten blev det kaffe hemma hos "Kockarna". Amanda och Felicia leker verkligen jättebra ihop.De är två mycket bestämda damer som vet vad de vill men ändå funkar de ihop utan större konflikter.
Annars är det William som är Amandas älskling. De säger på dagis att de är som ett litet par. Där är maktfördelningen lite annan. Amanda styr och ställer över William och säger "vi vill" när hon menar "jag vill" =) De är så söta! Tack och lov börjar han säga ifrån lite mer nu =)

Åter till våran helg.
Söndagen blev en skiddag. Mattias tog en skidtur på förmiddan, jag på eftermiddan och när jag kom hem tog jag och Amanda en skidtur till affären och köpte hostmedicin. Hon hostade jättemycket under natten så jag tänkte att hon skulle prepareras till kommande natt.
Natten gick bra, i morse körde jag tjejerna till dagis och för en stund sedan ringde de från dagis. Hon har feber. Så det var bara till å hämta henne. jag har en lektion kvar idag och då får hon följa med. Hon får sitta och jobba vid datorn medan eleverna bakar. Det blir nog bra.

Nu ska lunchen stoppas i mun. Äggmackor.... I love it!

Inga kommentarer: