lördag 4 december 2010

Heeeelg!

Hade verkligen en lightvecka den här veckan. Jobbade måndag och fredag. Hade iofs hellre haft friska ungar men det var skönt att ta det lugnt några dagar. Har funderat och funderat och överväger försöka tänka lite mer på mig själv och inte låta jobbet ta över ALL min tankeverksamhet. Den här kursen vi läser har lett till att hela mitt liv har kretsat kring jobb och studier den här terminen. Tyvärr har det gjort mig till en urusel människa. De här hemma får ta allt mitt gnäll och det känns inte bra. Jag vill lägga allt mitt krut på undervisningen och planeringen av den på min arbetstid. Det kan jag inte nu.... Värst av allt är att en ny kurs börjar efter jul.....
Funderar allvarligt på att säga "nej tack, jag vägrar läsa den här kursen". Vad kan hända? Få kicken? Ingen löneförhöjning? Inte vet jag, men jag skulle banne mig kunna stå över löneförhöjning ett år bara jag slipper den här förbaskade kursen.

Jag skulle med glädje läsa kursen om jag fick tid till det men heltids arbete + studier på kvartsfart blir för mycket.
Den här terminen har vi fått ta ut några dagar som komp för inläsning av litteratur, det får vi inte under nästa termin. Så det blir ännu tuffare till våren.

Färdiggnäll!

I kväll ska vi till Bygdegården och äta julbord. Det är Jonas Halonen som bjuder. Ska bli trevligt. Han bjuder på helkväll med mat, dryck och dans. Men vi åker bara dit och äter. Mamma jobbar så pappa åker hit och är med tjejerna tills vi kommer hem. Hon ska upp och jobb i morgon bitti också så det kändes inte som att det var läge att fråga om att hyra ut tjejerna över natten =) Vi ska på kalas hos Jonas och Kia i morgon så det känns bra om man kan vara lite pigg i morgon.

Annars blir det en slappardag idag. Amanda och Mattias är ute med skoter och gör skidspår så snart kan man åka direkt från gården till elljusspåret. Finfin.
Tyvärr är inte min kropp konstruerad för skidåkning men jag försöker iallafall. Jag får aldrig in någon bra rytm när jag ska åka. Bara stapplar fram.... Skulle inte vilja se en film på mig själv där jag åker längdskidor =)

Ha en bra helg!

Inga kommentarer: