måndag 10 oktober 2011

VAB efter härlig helg i Dalarna

Ja så bidde det.
Molly vaknade i natt och var gnällig, het som en kamin. Fick henne att somna om, vaknade igen, somnade om, vaknade, somnade, vaknade, somnade..... Det var ett evigt rännande fram och tillbaka. Så i morse när klockan ringde var det inte kul att heta Lisa, men det var bara att masa sig upp... Ringa skolan, ringa dagis, ringa chifen...... Skulle egentligen varit in till Sandviken med två kollegor och rektorn på något som heter "pedagogisk revision". Såg fram emot att få träffa grundskolechefen och sitta och "snicksnacka" lite men det blev inget för mig. Nu hade det antagligen inte blivit något "snicksnackande" utan en "grillning" för att gå igenom läsåret som var. Hade lagt ganska mycket tid på att läsa in mig på våran kvalitetsredovisning och resultat från skolans utvärdering.... Men men, kidsen går före.

I lördags packade vi och for iväg till Rättvik på marknad. Vi har de senaste åren åkt utan barn men vi kände att det varit så mycket spilld tid med de där små grynen så vi ville ha dem med den här gången. Strosade omkring där på marknade hela dan och sedan for vi vidare till Oxberg. Det var cirkus 3 grader när vi kom dit så det var bara att dra igång brasan och elda. Tack och lov blev det snabbt varmt.
Vi mös där i stugan hela kvällen. Tjejerna älskar verkligen att vara där. De påar och grejar med typ....ingenting. Och de är sams.... Helt otroligt =0)
På natten var det 5 minusgrader så när jag skulle hämta vatten till kaffet på morgon (dunken stod ute) var det ett tjockt islager i dunken. Uj uj, det kändes som att det var lite för tidigt för det.
På hemvägen åkte vi lite kringelikrokar. Amanda ville äta på McDonalds så vi hamnade tillslut i Borlänge. Gick en liten truddelutt där och sen åkte vi hemåt. Kikade förbi hos Mia och Jocke innan vi for hem.
Skön och slapp helg var det iallafall. Fler sådana vill jag ha!

Nu ska vi fram till mor och far och äta. Jonas och Hampus bor där nu under älgjakten. Amanda har varit där och lekt idag.

Ha det gött!

Lisa

Inga kommentarer: