lördag 22 oktober 2011

Det blir teater!!!

Vi har lyckats fixa fram en barnvakt till i kväll. Mattias moster Annelie med familj ska tillbringa lördagkvällen med brudarna. Det blir prima. Amanda och Molly älskar att leka med Emelie och Viktor (barnen i familjen). Hoppas bara att de tycker det idag när vi ska lämna dem där. De har aldrig varit där själva men vi tänkte att vi åker dit så vi hinner vara kvar en stund så de hinne "acklimatisera" sig lite.

Snart ska vi till skogs på lite lördagsgrillning. Mattias och Henrik röjer skidspår så vi tänkte ansluta när det är dags för matdags. Det är ju faktiskt äta som är roligast =0)

Ska bara ta en promenad med snabeldraken först. Vi har det ganska skräpigt och dammigt här hemma just nu men det blir ingen rejäl rengöring förrän groventren är färdigrustad. Det dammar och yr mest hela tiden men snart så är det över. Klinkersgålve är lagt, fogning kvar. Sen är det bara väggarna kvar.... Och rörmokaren förstås, som ska koppla in golvvärmen.
Har ingen större förhoppning om att han ska komma före jul. Har väntat sen i somras. Vi trodde knappast vi skulle hinna fixa hallen oxå innan han skulle komma men nu kan han ju fixa den på samma gång.

Ha en riktigt härlig lördag!

Lisa

2 kommentarer:

My sa...

Hoppas du får en fin dag! :)

Gull :) sa...

sv; Åh okej. Men det är inte alltid man orkar. Speciellt inte om man har barn, det skulle nog inte jag palla :P /Jannica