tisdag 18 oktober 2011

Grått och trist...

... och jag vill äta lunch. Köttbullar, blomkålsmos och vitkålssallad. Skulle kunna äta det varje dag! Är dock dålig på att göra egna köttbullar, måste nog ta tag i den nån gång i mitt liv.

Har nyss gjort en avstickare från jobbet. Molly var kallad på 2-årskontroll. 93 cm och 13,7 kg tung. Bra statistik. Hon har gått från, att som nyfödd, ligga över "medel" på viktkurva, till att dala ganska drastiskt och legat under "medel". Nu låg hon mitt på "medel". Bra där! Hon äter mycket bättre nu och det är skönt.

Zumba för Amanda i kväll. Vill oxå..... I morgon står jag över min Zumba. Det är ljuskväll här hemma på bruket så då tar vi nog en prommis dit och fikar lite på Ny´fiket.
I går däremot tog jag en joggingtur. Var extremt trött när jag kom hem, lagade mat och sen var klockan 19. I säng med kidsen, 19,20 sov båda som en stock. Satt och velade, springa eller inte? Jag gjorde det och hej vad det gick. Det blev en sån där tur då jag känner att jag kan springa hur långt som helst. Blev ungefär 5 km.
Tror jag ska ta och förlänga lite för nu vet jag att jag kan springa 5 utan problem. Men det är så mörkt på kvällarna nu och det är inte så lätt att få till nån längre rutt i den här lilla hålan utan att springa i kolsvarta mörkret. Får försöka få till en längre tur när det är helg.

Nu så, back to work!

Ha´re!

1 kommentar:

Gull :) sa...

Sv; Nej alla kör i sin egna blogg :) Kul du är med:) // Jannica jag vet INTE vrf det står gull. haha