torsdag 20 oktober 2011

I did it!

Igår gjorde jag det....... Anmälde mig till en Zumbainstruktörsutbildning. Känner mig som ett litet barn på julafton! Det ska bli så himla roligt! Det innebär att jag ska tillbringa två dagar med den här puddingen =0) Ha ha ha ha! Bara det blir ju ett nöje.
Blev lite trött på att vi här ute blir av med alla aktiviteter. Så jag tog tag i det hela själv.ZenZen slutade ju eftersom det var för dåligt underlag! Vi var väl i snitt 25-30 personer på passen så inte vet jag hur underlaget ska vara för att de ska vara nöjda.... Men det är ju vääääldigt långt till Färnbo. Iallafall så tog jag helt enkelt tag i det själv för jag vet att många saknar den där Zumban. Sen kanske jag inte har förmågan att leda en grupp men då har jag ju iallafall fått gå på kurs ett par dagar =0)


Pricken över i:et - jag får bo på hotell...... Sååååå underbart att få starta dagen med hotellfrukost. Vi börjar inte förrän 9,30 så det går att ta det ganska lugnt där på morgon. Utbildningen är hos SATS vid Hötorget. Vet att Rica har ett hotell där så jag kanske tar och checkar in där.


Nu är det bara min andra självförverkligande idé som måste genomföras - ViktVäktarkonsulentyrket. Men jag får kanske ta och spara det till nästa år. Ska jag genomföra "Zumberiet" så kanske det andra får vänta. Vikt Väktandet kör man ju som egen företagare så jag får väl ta och starta upp ett "friskvårdsföretag" och köra både Zumba och VV framöver =0) Mattias är oxå inne på att starta eget så han tyckte vi skulle ha ett företag ihop. Igår när vi diskuterade detta kom han på det snitsiga namnet LM entreprenad och friskvård =0) Det skulle se kul ut att åka runt i en bil med dekalen LM entreprenad och friskvård........ Vilken kombination. Nej, jag tror vi får köra på varsit håll.


Nu ska här lagas fiskgratäng!


Ha en bra dag!


Lisa

1 kommentar:

Gutsan sa...

Stilig grabb ;)
Bra tänkt tycker jag, ibland får man ta tag i sakerna själv om något ska bli gjort.Lycka till!