tisdag 11 oktober 2011

Jag och katten Gustav...

Ja, vi har verkligen samma favvomat. Jag kom på i helgen att man kan äta Lasagne. Har ju för sjutton inte ätit det på sen typ..... mars-april. Hade glömt bort den maträtten =0) Köpte hem fullkornsplattor och nu står den i ugnen och smaskar till sig. Det blir dagens middag. Skönt att ha den förberedd.

Är hemma även idag. Friluftsdag idag och jag blev "friställd" för att skriva omdömen. Nu bidde det ju som så att tjejerna fick vara hemma idag oxå så Molly får vila upp sig. Hon är feberfri men det känns som att hon kunde få en dag till att ta det lugnt. Så det här med omdömesskrivande blir det väl lite si och så med. Skrev några igår när Molly sov och Amanda lekte med Hampus. Har betat av några nu på morgon och hoppas hinna skriva några fler under dagen.

Vill väldans gärna åka till Storvik och träffa "Skriva sig till läsning"-folket idag. Det ska dras igång ett forskningsprojekt på metoden och jag vill vara med tillsammans med mina elever och vara "forskningsobjekt". Forskarna skulle vara med på mötet idag och kommer jag inte kanske jag missar chansen att ta en plats. Ska snoka med mor och far om bruttorna kan vara hos dem.

Nej, nu får jag nog ta och rycka upp mig. Omdömen........

Lisa

1 kommentar:

Gitsan sa...

Skönt om du får hjälp med barnen så du kommer iväg på det mötet. Det verkar ju hur intressant som helst!