tisdag 23 oktober 2012

Svisch!

Plötsligt var helgen förbi och det är redan tisdag. Bara måndagen har passerat så känns det som att helgen är på intåg igen =0)

I fredags drog jag och brudarna till leklandet i Gävle. Det var så lyxigt att sitta där med en bok och tjejerna lekte sig svettiga och trötta. Efter två timmar kom de självmant och frågade om vi skulle åka hem =0)
Innan vi åkte hem blev det en tur förbi Valbo och inhandling av betong.....
Där roade sig barnen med Spiderman och Snövit =0)


I lördags tog vi en tripp till Åland. Tråkigt väder och städplaner inför söndagen gjorde att vi ville hitta på något skojsigt på lördagen. Så sent på fredag kväll bokade vi en dagstur över till Åland.
Det blev en jättemysig resa. 
På utresan mös vi omkring, barnen lekte i lekrummet, fikade och handlade i taxfree.
Till hemresan hade vi bokat buffé så vi proppade i oss en massa mat. Det var kanonbra mat. Jag tycker att det vanligtvis blir så julbordsaktigt på de där bufféerna men den här var det en massa annat götta på. Rullade ut därifrån när maten var uppäten =0)





Mollys smarriga efterrätt med glass, chokladsås och smågodis.

Vi kom hem på kvällningen och då var det godisätning hela kvällen. Lika bra att äta upp allt på en gång så det inte ligger kvar och man måste äta flera dagar ;-)

Söndagen gick i "rensa ur husets" tecken. Jag och ungarna röjde ut en massa leksaker i deras rum. Mattias röjde i pannrummet och bastun, eller.... det som är tänkt att bli bastu. Numer är det ett förråd med massa krimskrams och kläder. 
På eftermiddagen var Amanda hos Felicia och lekte. Vi övriga var till Hedesunda på kalas.
Sen var helgen slut......

Nu är det nya tag och jag känner nu att tempot börjar trappas upp. Omdömesskrivandet börjar komma igång eller ska i alla fall läggas upp. Vi har i alla fall gjort en liten plan för hur vi ska skapa tid för att skriva. Planeringstid och förtroendetid räcker inte riktigt till.....

Ha det bra!



Inga kommentarer: