fredag 12 oktober 2012

Andas ut!

Tack och lov! Jag kanske kan nå målvikt ändå!
Den här veckan viktminskning äro...... -1,7 kg!!!!
Ska jag vara ärlig så fattar jag ingenting! Kanske beror på att jag är förkyld och inte är sugen på att äta men samtidigt så har jag ätit alla mina dagliga points.
Lite för bra för att vara sant så jag räknar med en liten viktuppgång nästa vecka men man kan ju alltid hoppas att jag kan hålla vikten eller gå ner nått hg till.
Helgens Oxbergstur kommer säkert innehålla en hel del frestelser men jag ska försöka hålla mig till att "frossa" en dag.

Just nu packas det här hemma, Amanda och Molly spelar TP =0) och vi ska försöka masa oss iväg efter lunch. Det var skönt att vi inte skulle åka direkt i morse, lugna mornar utan stress är det bästa som finns.

Ha en riktigt skön helg allihopa!

4 kommentarer:

Anneli sa...

Grattis! Exakt samma viktminskning som mig denna vecka =)
Hur mycket har du kvar till målvikt?

Ha en fin helg!

Lisa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lisa sa...

Svarade dig precis att jag har 7 kg kvar till målvikt men det fick jag radera. Det är ju 5,4 kg kvar. Målvikten är 62. Men jag kanske känner mig nöjd under resans gång och då stannar jag där =0)

Anneli sa...

Det närmar sig! =) Själv är jag egentligen nöjd nu, men har fått för mig att jag ska landa på BMI25 (exakt) bara för att ;)Sen ska jag ta tag i det där med allt fluff på magen...