torsdag 21 april 2011

Mysförmiddag

I morse klockan 9, precis när jag klivit ur sängen, knackade det på dörren. Edit stod där med såpbubblor och undrade om Amanda ville leka med henne. Självklart ville hon det och sen dess har det varit full fart med lek och fika med Linda och Sofia och alla barnen. Hur mysigt som helst.
Edits mormor Ingalill bor mitt emot oss och när hon är där och hälsar på brukar hon komma över och leka lite. Perfekt!
Det är så här jag minns min barndom, att man bara kunde springa över till kompisarna som bodde på andra sidan staketet. Tyvärr bor det inte så många barn här i Gysinge så våra gosisar får inte uppleva det, utom när Edit är här då förstås.

Jag är urnöjd med mitt GI-liv. Ångrar bittert att jag pratat så mycket skit om den livsstilen men nu vet jag att det beror på okunskap. Har läst på en hel del och det känns som ett självklart val. Har läst Ola Lauritzsons ena bok och det känns så vettigt på något vis men utan pekpinnar. Han skriver att ingen är perfekt och att man kan tillåta sig att sväva ut ibland, annars blir man lätt socialt handikappad.

Det ska bli intressant att se hur påskhelgen kommer urarta. I kväll ska vi till Jenny och Stefan på mat, i morgon bjuder svärmor och svärfar, påskafton firas hos Dan och Anna. På söndag kommer den största utmaningen - Mollys 2-årsdag. Har liksom bakat på enbart varor med högt GI om man säger så =) Men jag tänker tillåta mig själv att äta nån kaka. På kvällen blir det nog till och beställa från pizzerian. Det blir oxå spännande att se hur jag reder ut det.
På annandag påsk ska vi till mamma och pappa på mat.
Det är ganska fullspäckat om man säger så, men det är mysigt samtidigt att umgås med nära och kära.

Igår hade Amanda Zumbauppvisning. Jag är djupt imponerad av hur duktiga de var!

Nu ska här lagas lunch. Pupporna vill ha pannkaka. Själv ska jag äta en omelett med baconröra. Det blir nog götta!

Inga kommentarer: