måndag 7 april 2014

Måndag igen

En helg med fullt ös är över. Det är nästan så att det ska bli skönt med vardag ;-)
Nej, kanske inte fullt så ösigt men lördagen var något utöver det vanliga.
Vi hade 8-årskalas med Amandas kompisar. 12 glada barn levde rövare här hemma ;0)
Efter kalaset stannade tre av dem kvar eftersom vi planerat in en övernattning. Molly fick också vara med i gänget så vi blev en riktig storfamilj. De lekte ute och inne, käka pizza och sen var det Gladiatordags med chips och ostbollar. Men de orkade inte titta på hela programmet utan gick och la sig, dock utan att somna. De låg och babbla och skrattade istället. Till slut fick vi säga åt dem att vara tysta. Strax efter 7 somnade de. Det tyckte jag var ganska bra ändå ;0)

Klockan 7 började de stöka igen....... Sen var det full fart fram till 11-halv 12 då två av dem blev hämtade. Med tredje barnet skickade vi med Amanda och Molly =0) Pia erbjöd sig att ta med allihopa hem och det ville de naturligtvis.
Så helt plötsligt blev det dödstyst här hemma........ Mattias tog en cykeltur, jag en joggingtur. Sen gav vi oss iväg på en "åka på småvägar"-tur. Det är lite mysigt att åka på små krokiga vägar och kika på hus.
Mot kvällningen hämtade vi tjejerna och sen vidare till Mia och Jocke. Utlandsresekik men inget blev bokat. Svärisarna vill också följa med så vi ska visa dem våra förslag så de får tycka till också ;0)

Nu är Mattias ivägskickad till Stockholm igen. Ny solovecka. Antar att den kommer gå lika fort som förra veckan.

Ha det gött!

Inga kommentarer: