tisdag 25 mars 2014

Att skaka av sig saker och ting

Vissa dagar är bra.
Andra är sämre.

I går var en sån där sämre dag.
Blev oerhört illa behandlad av en annan människa och om jag ska använda rätt ord så är nog kränkt bäst.
Nu vet jag hur det känns!

Direkt efteråt kände jag att dagen var förstörd och att det skulle bli en sömnlös natt. Jag fick rätt. Har inte sovit många timmar i natt.
Aktiverade mig hela kvällen genom att fira en kompis som fyllde år, packa inför fjällresan och läsa på inför dagens mattekurs. På så vis kunde jag hålla tankarna på annat. Men fy farao så enkelt det är att få någon annan att må skit. På helt lösa grunder.
Det bästa vore att ta upp diskussionen med människan i fråga men eftersom jag är en känslomänniska så kommer jag antagligen börja grina och det ger ju inte så seriöst intryck ;0)
Fast å andra sidan, om jag får prata ur mig så kanske det känns bättre........

Det känns otroligt bra att få åka iväg några dagar. Känner att jag behöver det. Vi kommer få strålande solsken! Det blir bra med snön som reflekterar så jag får lite färg. Just nu är jag nästan blåvit i ansiktet :-D

Ett litet orosmoment är Amanda. Hon är kanonförkyld igen och idag blir hon hemma. Mormor och morfar ställer upp. Tack och lov för hjälpsamma människor runt omkring!

Nu ska jag försöka skaka av mig alla skit och försöka att inte bry mig.......
Lättare sagt än gjort!

Kram!

2 kommentarer:

Elin sa...

Men fy! Det låter inget vidare! Hoppas du kan skaka av dig ordentligt så att du får sova bättre i natt.

Lisa sa...

Jag bestämde mig för att inte lägga en massa energi på det och det gick ganska bra. Pratade av mig lite igår med nära och kära och då kändes det genast bättre.