torsdag 7 juni 2012

Solen gör underverk!

Idag har det varit strålande solsken och alldeles alldeles underbart.

Vi har varit i gammelbyn Koversta hela dagen och eleverna har lekt i lekstugan, snickarboden och ladugården. De hade det hur kul som helst. Sen ryckte jag in och tog en lektion åt en kollega men då bakade vi "bara".
Väl hemma har det varit utepyssel, jag klippte gräset och vips så var dagens motion avklarad :-) Jordgubbar har jag också hunnit äta. Svenska, söta, underbara jordisar....

I morgon är det dags igen... vägning. Jag tror allarligt talat att jag inte har gått ner. Helgen var inte den bästa, i tisdags blev det lite extra götta eftersom det nästan var helg och igår blev det kalas.... Har dock rört på mig en hel del. Joggingturer, stavgång och Zumba.

I går hade jag första Zumban ute. Hela veckan har det varit ostadigt väder men då kikade solen fram och det var uppehåll under hela passet.
I morgon har jag fått uppdraget att dansa med alla elever på skolan..... Ca 100 elever, några lärare och jag. Det ska blir skoj! Men sen är det helg och inte långt kvar alls.
Eleverna slutar på onsdag, jobbar torsdag, ledig fredag, åker till Högbo måndag-tisdag, jobbar onsdag och eventuellt torsdag..... Sen är det semester!!!! 7 underbara veckor!!! Som jag längtar! Ska bli underbart och sova på mornarna, läsa tidningen i lugn och ro, dricka kaffe, lösa korsord, lösa sudoku och SEN bestämma sig för vad vi ska göra under dagen.

I morgon är det Amandas sista fredag på Lingonbacken. I dag när jag kom på det började jag nästan grina..... Hur ska det då bli när det är hennes allra sista dag där? Lilla luffstuffs som idag har varit på utflykt till....... trummvirvel.... Gysinge.....
Varje år gör de en utflykt med 6-åringarna och i år blev det Gysinge.
Såg hur besviken Amanda blev när jag läste lappen men jag fick peppa henne lite med att hon fick chansen att visa platsen där hon bor för sina kompisar och att de skulle åka buss.
De var till Naturum och lekparken. De var även hem hit. Erbjöd dem att gå hit om någon behövde gå på toa och det var tydligen några som blev nödiga när de var i lekparken :-) Farfar, som var ute när de kom, blev lite förvånad :-)
De hade iallafall haft en bra dag.

NU ska jag lägga mig!

God natt!

1 kommentar:

Anneli sa...

Hallå där, nu har du inte uppdaterat på flera flera dagar!?