torsdag 14 juni 2012

Ooops!

Nu var det länge sedan! uj uj uj, icke bra! Jag som skulle bli en flitig bloggare igen ;-)

Livet rullar på i väldigt högt tempo nu och det har helt enkelt inte funnits tid till bloggande. Eller, tiden har kanske funnits men då har jag prioriterat annat som helt enkelt behövt göras.

Förra veckan blev det 0,1 ner. Inte mycket men jag är glad att det över huvud taget blev ett minus eftersom vi kalasade en hel del där under helgen.
I helgen blev det också en hel del onyttigheter som garanterat kommer visa sig på vågen. Det kommer inte funka att "fuska" rejält två helger i rad.
Fredagskvällen blev det först tacos och sen en massa fika och chips på en öde ö i älven. Lite vin bidde det oxå :-)
Lördag blev det fest. Vin och likör 43 + en massa nötter......
Söndag - langos och pizza. Lyyyyysande Vikt Väktarmat.....

Så nu är det dags för den klassiska kommentaren......... "Nu tar jag nya tag" :-)

Igår var det skolavslutning och det var ovanligt tårdrypande i år. Årets 9:or har jag väl egentligen inte haft så jättetight kontakt med men det blev sorgligt ändå......
En kollega som ska sluta höll ett superkort tal.....
En elev sjöng "Av längtan till dig"........
Så det blev lite snyftande. Men sen var det över och jag fick hämta mina egna små gryn innan lunch. Vi drog till Sandviken och shoppade lite blommor.

I morgon är jag ledig, dagis är stängt och jag har komptid att ta ut. Skönt med långhelg. Sen blir det kortvecka nästa vecka, förhoppningsvis kan jag vara hemma torsdag eller jobba kortdag då och därefter ta semester!!!!! Jag blir alldeles spattig när jag tänker på det! Det ska bli underbart!

Måste berätta om min hårtragedi som inträffade i veckan. Var och klippte håret och jag mumlade lite om min utväxt. Frisören sa att jag själv kunde bleka slingor och sedan lägga i en ljusbrun toning för att få bort det orange-gula. Så gjorde jag och har gjort det en gång förr oxå.
Hela håret blev mörkbrunt!!!!!!! Höll på att bryta ihop. Jag vill ju vara ljus till sommaren! Grrrrrrrr!

Amanda, Mattias och Jocke är ute och fiskar. Molly somnade tidigt och jag fick en stund allena. Funderade på om jag skulle putsa fönstren i uterummet men jag la ner det hela. Kanske i morgon.....  Helgens gäster påpekade (lite skämtsamt, fast å andra sidan var det sant) att fönstren var väldigt skitiga.... Så jag får väl ta och ta tag i det hela ;-)

Nu ska jag dock slå omkull mig framför tv:n. Det var länge sedan!

Kram från Lisa

Inga kommentarer: