torsdag 28 februari 2013

Hemlig resa

I går tog vi med smådamerna Jansson på en hemlig resa. Det enda de fick veta vara att vi skulle upp tidigt men att resten var hemligt. Vi packade oss iväg klockan 7 på morgonen, frukost åt vi i bilen =0)
Resan gick till Grisslehamn där färjan över till Eckerö väntade. Damerna där bak i bilen jublade! De älskar att åka båt.

Vi satt och väntade ett tag innan vi fick gå på båten. Medelåldern var ganska hög kan man säga =0) Trodde det skulle vara  fler barnfamiljer med eftersom det är sportlov.

Spaning ut över havet. 
Innan båten åkte ut så stod vi på däck och där i solen var det riktigt varmt och skönt. Hade inte varit så dumt att sitta där en varm sommardag med en god drink i handen ;0)

Amanda har shoppat loss i taxfreen. 
Molly har också shoppat =0)

Shoppingen tog vi på ditresan. Blev inte så mycket. Godis, vin och Mattias köpte ett par flaskor starkt. Tjejerna passade dessutom på att leka i lekhörnan.
På hemresan åt vi buffé. Mycket gott var det så mätt kan jag lova att man blev.

Efterrätten är intagen och vältuggad =0)

Det var en lyckad dag och tjejerna sa att det var den mysigaste dagen på länge. Det var väl för väl =0)

Idag jobbar Mattias igen. Han har varit ledig måndag, tisdag och onsdag. Det är skönt att kunna vara ledig allihopa. Tjejerna uppskattar det jättemycket och igår blev det jättebesvikna när han sa att det var dags för jobb idag.

Tjejernas pojkvänner kommer och uppvaktar Amanda i dag. Det är då för väl för Molly längtar efter Rasmus. När hon blir stor ska hon bo i en husbil med honom..... En stor ska det vara så att mormor och morfar och Rasmus mormor och morfar kan komma och bo hos dem =0)

Nu ska jag klä på mig! Pyjamasen sitter fortfarande på.

Ha det bra!


Inga kommentarer: