fredag 22 februari 2013

Blev förkyld....

Ja förkylningen slog verkligen till med råge.Onsdag och torsdag tillbringade jag i soffan men i går eftermiddag  hände nått. Det liksom vände tvärt. Jag hade ställt in mig på att missa gårdagens 18-årskalas och att INTE åka till Kungsberg idag.
Men jag kom iväg  och firade kusinbarnet Karin och idag åker vi slalom.
Skolan har studiedag men jag åker med familjen. Jag lovade att jag ska ta med skolmaten upp dit så det var verkligen tur att jag blev frisk.
Molly får dock stanna hemma med mormor och morfar. Krafterna är inte helt tillbaka och att släpa omkring med henne där orkar jag helt enkelt inte.
"Kockarna" blir också med, samt Felicias "bestefar" och "bestemor" som är här på besök från Norge.
Jag hoppas på lagom kyla och kanske lite sol....

Vi har sportlov nu......... Underbart! Blev lite konstig start på lovet eftersom jag var sängliggandes nu två dagar. Annars brukar den där sista arbetsdagen inför ett lov kännas väldigt speciell.
Vi har inte så många planer.
-Amanda fyller på måndag så det ska firas i dagarna 3..... Söndag, måndag och lördag (2 mars). Hon ska ha tjejfest...... med Melodifestivalmys........ Hon har dock ett problem...... Hennes kille (eller.... det är jag som kallar honom för hennes kille, han är tydligen kär i någon annan) Amanda tror inte att han vill komma på en tjejfest men hon vill ändå fira med honom......
Jag har lovat att vi ska lösa det hela på nått vis ;0)

-Vi kanske gör en liten Ålandstripp om Mattias kan få ledigt. Jag är dessutom lite sugen på Junibacken men jag anar att det är galet mycket folk där nu när det är sportlov. Det får kanske bli till sommaren i stället.

-En dag i Fornby Klint kan bli aktuellt.

Annars är det ganska skönt att bara ta dagen som den kommer.
Vi fick erbjudande om att åka till fjälls men vi ska åka iväg senare, eventuellt runt påsklovet, och det får räcka.

Ha det bra!

Kram Lisa

Inga kommentarer: