onsdag 2 maj 2012

Lääääängtar nu!

Det är banne mig ingen dans på rosor att åka på semester. Fy fasen vad det är mycket som ska förberedas... Trodde att det var ordnat med vikarie för mig de dagar jag blir borta men icke. Jag fick i uppdrag för ett par veckor sedan att se över hur man skulle kunna lösa det hela. Det ska tas in så få vikarier som möjligt och helst lösas internt så jag knåpade på ett förslag. Det var inte populärt hos mina kollegor och det kan jag förstå. Ingen vill väl jobba mer än man ska. Men att få det beskedet IDAG kändes lite väl tätt inpå avfärd.
Eftersom jag tar ut f-penning så ska det egentligen inte vara så kostsamt att ta in en vikarie eftersom jag inte kostar skolan något.
Har ägnat stor del av dagen till att hitta en annan  lösning men vi får se hur det blir. Jag har iallafall gjort en planering för alla dagar jag blir borta så den som jobbar för mig kan bara läsa =0)

Idag har det varit finväder så vi tog båten och for ut på älven. Tog med oss kvällsmat och la oss i gräset på en ö. Det var RIKTIGT härligt! Dock kände jag mig lite smått stressad över alla som ska hinnas med innan vi åker. Fördelat på den tid som är kvar ska jag tvätta 300 maskiner tvätt (ungefär), packa till 3 ½ människa, hämta nyckel till IP i Årsunda, försöka betala in min första skatt som F-skattare, klippa Amanda (det fixar Johanna i möra), gå på möte med föräldrarådet på Lingonbacken, försöka ha ett någorlunda städat hus tills vi kommer hem, röja på gården (ser ut som ett bombnedslag med alla leksaker).... Nått har jag väl glömt. Klockan 21 nu i kväll var jag ut och sopade ut gruset som låg närmast våran häck, de kommer eventuellt och sopar vägarna i morgon..... Fattar inte att jag ens orkade tänka på det =0)

Men på fredag eftermiddag, då jädrans ska jag koppla bort alla krav och måsten. Det enda jag behöver göra då är att försöka komma på planet, stoppa i pluttarna och njuta. Jag ska ta in ett glas vin på en gång. Ha ha ha, eller inte =0)
Ungarna har packat ihop en hög med filmer som de ska titta på under flygresan i sin DVD så jag är inte ett dugg oroad över att de ska bli trökiga. Får väl ladda upp med en hög tidningar och böcker.
Men först ska jag överleva morgondagen..... 14,30 i morgon kan ni tänka på mig. Då stämplar jag ut från skolan och återvänder inte förrän den 16:e maj.

Ha´re!

1 kommentar:

Elin sa...

Hoppas du får en underbart avkopplande semester! Det har du förtjänat tycker jag :)