måndag 27 februari 2012

Sportlov!

Det är ett alldeles underbart påhitt. Började mitt sportlov med att betala räkningarna. Inte lika kul den här månaden men nu kan det bara bli bättre :-)
Känns skönt nu för alla tunga kostnader som vi haft framför oss är bort. Resan är betald och den gräsliga räkningen från rörmokaren är oxå lagd till handlingarna.
Jag skulle vilja testa att ha en månad med köpstopp. Inte köpa nånting förutom det som är livsnödvändigt. Fast... det skulle nog inte gå så bra.

Idag ska det packas och shoppas. Amanda ska till mormor och morfar och leka med Hampus. Blir en översovning där oxå. Molly och jag drar till Sandviken och Valbo. Ska köpa slalomhjälm och glasögon till henna. Amanda ska få ett minneskort till kameran för ett sånt satt inte i...... 5 bilder få plats i den nu. Snopet!
I kväll är det Zumba. Längtar!!!!
I morgon drar vi till fjälls. Vi åker till Ljungdalen. Stannar tills på söndag. Ska bli så skönt att komma iväg ett tag och göra något annat. Här hemma går jag bara och plockar och tänker på jobb..... Har nog någon arbetsskada eftersom jobbet är så fastetsat i hjärnan.
Mattias mamma ringde igår och frågade om de oxå kunde få följa med till fjälls. Självklart får de det så på onsdag kommer de oxå upp dit.

Kram Lisa

Inga kommentarer: