torsdag 27 december 2012

God fortsättning!

Kikar in en snabbis och önskar er en god fortsättning.
Vi har betat av juldagarna men de blev verkligen inte som vi tänkt oss.

Julafton blev dock bra och mysig på alla sätt och vis.
En mysig morgon med lite julklappsöppning, en liten sväng in till farmor, farfar + Mia och Olle som bodde där eftersom Jocke hade magsjuka.
Klockan 12 var det jullunch hos faster Gunnel och Kjell. Mat, godis, fika och Kalle Anka och hans vänner.
Sen for vi hem och började förbereda kvällens julfirande. Då kom mamma, pappa, morfar Frans, morbror Janne, frugan Barbro, kusinerna Elin och Emma + Emmas Tomas.
Mat, godis, peppisglass och framförallt - Tomte och en MASSA julklappar. Det var nästan så jag tyckte att det blev lite väl överdrivet många julklappar till Amanda och Molly men de var väldigt glada och tacksamma för allt de fick.
Det blev sent och vi somnade alla nöjda och glada =0)

På juldagen skruvade vi skrivbord, stolar och möblerade om på barnens rum. Det blev kanonbra! Tanken var att vi skulle träffa Mattias familj och äta men farfar Roger fick magsjuka. Så det blev en hemmadag. På kvällen blev det lite snöskottning och efter det gick jag och tjejerna till lekparken och åkte tefat på kullen. Det var jättemysigt där i mörkret.

Igår var planen att vi skulle träffas hos mamma och pappa, brorsan och familjen skulle komma ut. Men istället fick vi ett fall av magsjuka i huset. Molly började kräkas på förmiddagen men blev "klar" ganska fort. På kvällen åt hon ett rån som hon fick behålla och det kändes som att det var en snabb och övergående sjuka.
Men tji fick vi, i morse vaknade hon och kräktes igen...... Det har blivit ett antal kräkningar. Törs knappt ge henne en sked vatten för det kommer upp.
Nu har det varit lugnt 1 ½ timme så vi får väl se om det tänker ge sig.

Nu ska jag och Amanda ta en skidtur och sen på eftermiddagen ska vi hitta på något, hon och jag. Hon blir väl alldeles nipprig av att sitta här hemma med sina tråkiga familj.
De fick en varsin surfplatta i julklapp så de har i alla fall roat sig de här dagarna =0)

Kram Lisa  

Inga kommentarer: