tisdag 25 september 2012

"Ny" bil!

Äntligen har vi köpt oss en ny bil!!!! Inte sprittans ny men bättre begagnad. Eller.... man kan säga att det är nästan ny. Typ inkörd. 
Här är den...... pärlan. Älskar den!
Inte så bra bild men det är den enda jag hunnit få till. Nu står den i garaget och Mattias tvättar och putsar.....
Tidigare ägaren har verkligen skött om den.

Ibland har man tur..... när andra har otur =0(
Vi köpte den av ett par i Fagersta. Mannen i huset hade fått hjärntumör (för andra gången), kvinnan hade en synskada så hon hade inte ens körkort. Nu var det så illa med mannen så de hade kommit fram till att de inte skulle behålla bilen. Antagligen skulle han inte bli frisk och kunna köra bil nå mer men de försökte tänka positivt.
Det kändes så himla sorgligt.

I söndags när vi var och tittade på bilen  så berättade hon bara att han var sjuk och vi fick inga detaljer men idag när vi hämtade den så fick vi till och med träffa honom där han låg i sin säng och. Han ville gärna träffa dem som skulle ta över bilen =0) 
Både jag och Mattias blev väldigt tagna av deras situation och på något vis kändes det som att vi ville fortsätta och hålla kontakten med dem. Skulle så gärna vilja veta hur det går för dem.

För våran del så lyckades vi få en bil till bra pris som inte gått så lång. Det senaste året hade den bara stått still. Men det kändes nästan lite fisigt att pruta på den. Vi gjorde det ändå och hon sa jag till budet direkt. Hon var så himla tacksam att bli av med den och sa att vi verkade vara så "gulliga" så bilen skulle få det bra hos oss =0)

Ska bli så kul att åka i den i morgon. Man åker liksom lite bättre än i "pizzabilen" =0)

Ta hand om varandra!!!!!! 

1 kommentar:

Furulundskan-Bettan sa...

Men så sorgligt! Finns så otroliga människor bland oss. Även om dom har svåra sjukdomar att brottas med så tar dom vara på "nuet"!

Vill också ha "ny" bil! ;)