torsdag 20 september 2012

Glitter och glamour!

Jag skulle verkligen behöva lite glitter och glamour i mitt liv nu! Eller i alla fall lite miljöombyte.
Jag är absolut inte missnöjd med något men veckorna rusar på i väldans fart och det skulle behövas ett litet avbrott med något annat.
Att gå ner till att jobba 80 % är nog det absolut bästa jag har gjort. Det känns som att mitt privata liv har fått större plats, det är inte jobbet som upptar all tankeverksamhet. Trots att jag antagligen har flest mentorselever av alla på skolan så känns det ändå som att min arbetsbelastning är helt ok.
Jobbar länge på måndagar men sen jobbar jag till 14.30 två dagar och 15 en dag. Känns helt ok.
Jag får tid för gosegrisarna men kan ändå åka iväg på mina Zumbapass med gott samvete.

Men lite miljöombyte.... Vi hade tänkt åka ner till Stockholm nästa helg. Det är höstmarknad på Skansen och det brukar vara så mysigt där då. Men vi hittar inget passande hotell. Vi ska ha barnen med och då blev det genast lite krångligare att hitta ett rum.
Vi har även kikat på utlandet. Planen var att komma iväg till ett bra pris men 30 000 för en chartervecka känns inte som ett bra pris. Att boka hotell och flyg själv skulle ge ett mycket bättre pris. En vecka på Mallorca eller Cypern skulle vi kunna få för 13 000. Det är ju istället väldans billigt.
Men Mattias är lite tveksam till om han får semester. Han har varit ledig hur mycket som helst i år. Har nog tagit ut 7-8 veckor redan......

I somras var jag och Pia till Stockholm på husmorssemester. Det var alldeles underbara dagar. Shopping, god mat, god dricka, barhäng, lite mer shopping och hotellboende. En sån resa måste nog snart bokas igen.

I dag ska jag beta av två  Zumbapass. Ett på skolan och ett i Årsunda. Ett bra slut på arbetsveckan.
Älskar torsdagar. Det gjorde jag även förr eftersom det liksom var dagen innan fredag då helgen börjar. Nu är torsdagar ännu skönare eftersom jag sen får helg.

Nu är det dock dags att åka till jobbet. En finfin blandning av svenska- och hkk-lektioner + elevens val.

Ha en härlig dag!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Hej Lisa!

Jag såg att ICA hade erbjudande på Scandichotell. Såg inte priserna men ändå:) Har för mig att de brukar ha familjerum, eller, ja de hade åtminstone det när jag och Kalle var små;)
Kolla Ryanairbiljetter från Västerås. Förra veckan gick biljetterna till London för ca 300 kr. Alicante och Mallorca är säkert billiga nu. Plus att det är billigt att hyra lägenhet privat nu när det inte är högsäsong.

Hoppas ni kommer iväg på något mysigt!
Kram/ Sofia

Lisa sa...

Lägenhet hade jag inte tänkt på!!!!! Tack för tipset.
Alicante har vi oxå kikat på. Det är ju lite extra kul att åka dit eftersom Karin bor där =0)

Kram!