torsdag 6 september 2012

Liiiite nervös

Börjar faktiskt bli lite smått nervös inför Zumbastarten i Årsunda. Har ju faktiskt ingen aaaaning om ifall det kommer några. Har visserligen hört om folk som tänker komma men ändå..... det kanske blir världens flopp. Det är bara att vänta och se. Kul ska det iallafall bli. Har gjort i ordning kvällens låtlista och den blev alla tiders. Tycker jag iallafall. En blandning av gammalt och nytt.
Egentligen skulle jag ju kunna ta alla nya låtarna där på en gång men jag tänkte ta med några som jag hade med på provapå-gångerna i våras så kanske de känner sig lite hemma =0)

I morgon är det veterinärbesök och 35-årskalas som står på agendan.
Nisse har en gammal "krigsskada" i pannan, nosen och på tassen som inte vill läka. Ett slagsmål i somras resulterade i jättefula sår och nu är han där och petar hela tiden.
På kvällen har vi släkt och vänner här på smörgåstårtsätning. Så just nu har jag fyllt smörgåstårtor för fullt. Bara dekorationerna kvar tills i morgon. Det är bra när man bjussar på sånt man kan förbereda i förväg.

Nu ska jag slänga i mig lite gulaschsoppa, lämna Molly hos mor och far (Amanda är redan där och de ska sova över i natt) hämta högtalaren på skolan, handla det sista inför morgondagen och sen åka till Årsunda.

Ha det gott!

4 kommentarer:

Elin sa...

Det gick ju alldeles ypperligt - som vanligt. Inte behöver du vara nervös! Jag har en hel del träningsvärk idag... det brukar jag inte ha så det var nog extra bra :)

Lisa sa...

Jodå, det gick ju bra.
Låter fint att du fick träningsvärk. Själv får jag alltid slänga i mig värktabletter efter Zumbapassen eftersom jag får så ont i ena överarmen. Har inte ont när jag dansar, men efter..... En hel del sömnlösa nätter. Måste nog kolla upp det där. Antagligen skelettcancer....... ;-)

Elin sa...

Låter inget vidare för en zumbainstruktör med ont i armen :( Du borde kolla upp det!

Lisa sa...

Aldrig i livet! Då kan ju läkaren beordra vila...... Jag är ju egen företagare ;-)