måndag 5 december 2011

Feber....

Det här är inte bra.
Har känt mig halvhängig ett tag och i helgen bröt det ut. I går mådde jag inte bra alls, feber och ont i kroppen. Släpade mig iväg på julmys framme i Färnbo och lämnade barnen hos mamma och pappa. Sen var krafterna slut. Låg i soffan och halvsov hela kvällen och sen somnade jag som en stock när jag lagt mig i sängen.

Dagis är stängt idag och det var sedan länge planerat att tjejerna skulle sova hos mamma och pappa sen vara där medans vi jobbade. Nu hade jag ju kunnat ha dem hemma men det är skönt att ligga i soffan utan någon som behöver assistans med allt möjligt.

Blir hemma idag och i morgon. Sen är ju planen att jag ska till Stockholm onsdag och torsdag. Måtte det ge med sig. Har längtat som en galning efter de där två dagarna. Annars får jag väl åka ner och sitta på en stol och titta på. Det blir hårdkörning båda på förmiddagarna och eftermiddagarna. Härligt, men det gäller ju att man har kroppen med sig.

Har inte vägt mig på flera veckor nu och tänker inte heller göra det. Det går ju bra ändå =0) Känner inte samma press när jag inte väger mig. Använder VV:s redskap på internet och tränar. Går det neråt så får jag vara glad. Nu har det dock blivit lite för mycket fikande sedan advent gjorde entré så nu har jag tänkt att jag ska ha sockerförbud fram till jul..... Julgodis ska väl ändå bara ätas på julen ;-) Enda undantaget är Lucia, då får jag äta lussebullar och peppisar. Fast då ska jag jobba HELA dan så det kanske inte hinns med nått sånt. Det blir fika med eleverna men något lussebullssvulllande hinner jag inte med.
Vi ska ha Luciatåg i kyrkan på kvällen och vi personal kör på med konferens hela eftermiddan fram till dess med undantag för lite mat. Känns ju lagom kul på Lucia, då vill ju jag vara hemma och mysa med småsnupporna.
Fast å andra sidan får vi jullov en dag tidigare eftersom vi jobbar in tid som vi skulle ha gjort den 21 december.

Ha´re gött

Lisa

1 kommentar:

Furlundskan sa...

Men feber nu Lisa?! KRYA KRYA!!
Ja, det är ganska motigt här nu.. Bläää
Man får försöka skaka av sig och fortsätta ändå!