fredag 1 juli 2011

Idag är jag hungrig.....

Av nån andledning så finns det ingenting som mättar idag. Blir galen. Jag som knappt varit hungrig på 2 månader..... Men det är väl bara att bota ihop. Det kanske är abstinens efter att kroppen töms på kolhydrater efter helgen =0)

Idag skulle vi ta en tur till Ockelbo marknad. Vi kom iväg på förmiddan och det skulle bli sååååå trevligt. Det var det tills vi passerat Sandviken. Då drar Molly igång och hostar och hostar och hostar och vips så spyr hon. Det var inte riktigt med i planen. Så jag fick stanna, plocka ur henne, tog av alla kläder och torka av henne och stolen (tack gode gud för våtservetter!!!!) och vända hemåt igen. Hade inget ombyte och det var liksom spyor över hela Molly så även om jag hade haft kläder hade vi nog inte fortsatt. Tyckte att det kändes lite ovärdigt att behöva sitta i sina egna spyor hela vägen till Ockelbo och hem...
Vi vände som sagt hemåt och hoppades på att det var hostan som utlöste spyan och att inga fler skulle komma. Och hon har klarat sig. NÄr vi kom hem åt hon två rejäla skivor blodpudding och dem har hon fått behålla.
Efter maten hoppade de ner i poolen och svalkade sig. Trots moln så var det jättevarm.

Nu är det dock inte lika skönt ute. Det spöregnar och är helt igenmulet. Det kan få regna en timme eller två men sen får det vara nog. Vill ha tillbaka solen.

I kväll ska vi till Mia, Jocke och Troja och fira Trojsans 1-årsdag. Vi skulle köpa något fint till henne på våran utflykt idag men det blev inte så värst många tillfällen till shopping. Får ta och springa in framme på affären och köpa något fint =)

Ha det gött!

Inga kommentarer: