tisdag 28 september 2010

Tungt!

Det är mycket som bär emot just nu. Tappade sugen totalt i fredags när det gäller allt ViktVäkteri. Hade gått upp 0,8 kg. Det känns helt vansinnigt med tanke på att jag rört på mig och skött maten. Helgen bjöd på en hel delutsvävningar men jag höll mig inom bonuspointsen.
Hoppas på bättre resultat den här veckan.

Den här veckan känns helt "grönjävlig". Det är massor med arbete som ska vara klart den här veckan. Omdömen ska skrivas, LUS-listor ska in, lappar ska ut, måste se en föreläsning som ligger på nätet, intervjuer ska göras till kursen vi går. Dessutom ska allt det vanliga flyta på. I går kväll låg och i sängen och kände mig skitstressad, kunde inte somna. Runt halv 1 hör jag Amanda gå upp på toa, hon tog väldigt lång tid på sig och till slut gick jag upp och kollade till henne. Där satt hon och flåsade och såg helt förstörd ut. Hon hade kissat klart och jag hjälpte henne tillbaka med vingliga steg.
Väl i sängen sa hon att hon kände sig konstig. Hon var alldeles het och klagade på huvudvärk. Det blev inte många timmars sömn i natt. Amanda kunde inte somna om riktigt, slumrade till ibland men andades så otäckt så jag hade svårt att sova.
I dag är hon jättehängig. Har legat i soffan hela dan, utom när jag lurade henne till att ta ett bad. Då la hon badringen runt nacken och låg och guppade....
Så någe jobb blev det inte direkt för mig. Har pulat lite med vissa grejer men jag har det mesta kvar på skolan....
Ska fram en sväng på em för att få lite info om IUP-systemet. Pappa kommer hit och är med tejejerna då.
I kväll kommer jag antagligen känna mig ännu mer stressad..... en dag mindre att göra jobbet på... Jag hoppas innerligt att Mattias kan vara hemme i morgon så jag kan gå till jobbet utan att känna att jag har en tid jag måste passa.

Må väl!

Inga kommentarer: