måndag 13 september 2010

7 km

Jag kan nästan inte fatta det men jag sprang 7 km i går! Det känns underbart med tanke på att jag haft problem med håll hela sommaren.
Mattias kom hem och var stolt över att han lyckats springa en rutt som han beskrev för mig. Då tänkte jag att jag skulle testa jag med, men räknade med att gå lite emellan. Men Mattias kommentar -"Ska du springa ska du väl springa hela vägen" sporrade mig. Så jag fixade det! Det känns väl i låren idag men det är det värt.

Helgen har varit så underbart skön! Slöat, ätit gott, varit på bio, slöat lite till, kalasat, pluggat lite och så motion på det. Bäst av allt; ingen söndagsångets! Jag har verkligen världens roligaste jobb och som det känns nu så är det en perfekt balans mellan livet och jobbet.
Det är på något vis lugnt och hamoniskt hemma. Förut trippade vi på tå för att slippa Amandas utbrott men hon är inne i en lugn period nu. Om man vänder på det så kanske det är vi som har lärt oss att hantera trotset bättre. Hur det än är så är det fruktansvärt skönt.
Molly börjar däremot visa mer jävklar anamma. Vill hon nått så ger hon sig inte, så hon gastar en hel del. Men det går att vilseleda henne för att få henne på andra tankar.

Nu ska jag gå och luncha. Biffstroganoff och tagliatelle. Love it! Inte så många points heller, 10 styckna. Hade varit 9 om inte Mattias hade VRÄKT i olja i pastavattnet, så jag drar till med en extra point där.

Apropå VV så har jag mailat dem om att jag är intressad av att utbilda mig till konsulent. Vi får la se vad det leder till...... Regionschefen ska kontakta mig. Scary!!!

1 kommentar:

Sofia sa...

Hej Lisa!

Nere i Norrköping pratas det om att VV inte har ngn konsulent i Gävle. Tycker du absolut ska utbilda dig till det. Passar ju dig perfekt!

Lycka till/ Sofia