fredag 29 maj 2015

29 maj

Bildresultat för tecknad sol


Allvarligt talat! När ska värmen komma?
Jag har ingen som helst vårkänsla trots att det blivit grönt och det blommar lite här och där.
Sol och värme och lite föraning av sommar brukar vi väl ändå få nån sväng innan sommaren?

Har knappt tittat på vad jag har för kläder inför sommaren. Vanligtvis brukar garderoben uppdateras friskt i maj men i år har jag inte köpt ett enda plagg!

Molly däremot är det stora shopparen i den här familjen. Hon har varit på shopping med både farmor och mormor/morfar. Så hennes garderob är komplett kan man säga. Även om hon inte tycker det själv....
Amanda och jag ska iväg på lördag. Skolavslutningskläder står på listan..... Det kan bli en tuff dag. Vi har inte riktigt samma smak.......

Nu är det bara 1½ vecka kvar för barnen i skolan. Svårt att fatta. Det är alltså 1 år sedan jag fick en annan tjänst som jag tackade nej till. Det känns som nyss!
Det här året skulle jag ju njuta av varje stund. Sista året med min älskade Eva som nu går i pension. Men har jag gjort det. Nej, allt har snurrat på och vips så var vårat sista år slut.
Det känns så makalöst konstigt att jag ska vara själv nu. Jag blir inte helt själv såklart. Jag kommer få två nya kollegor men det känns lite tufft. Nu är det jag som är den som är "gammal i gården". Det är jag som ska vara den stadiga....... Jag tog ju nyss examen..... (host,harkel, 10½ år sedan)

Det ska nog gå bra.
Det är dock inte klart vilka klasser och ämnen jag ska ha. Hoppas på att få lite rätsida på det snart så skallen kan börja förbereda hösten.

Nu ska jag leta fram  vinterjackan. Idrott och elevens val ute idag. Då verkar det som att den varma behövs......

Kram och trevlig helg!

Inga kommentarer: