fredag 16 november 2012

Fredagsmys!

Jag älskar verkligen dessa lediga fredagar! Jag och bönorna har ätit frukost, jag har läst tidningen och de har ritat och målat. Sams har vi också varit =0) peppar peppar......
Den där känslan som infinner sig när jag kommer hel från Zumban på torsdagar är så himla skön. Det är nästan så att jag inte vill gå och lägga mig.

Idag ska förmiddagen ägnas åt gjutning. 8:e och 9:e december ska jag vara med på julmarknader och sälja så jag måste sätta igång och producera.
På eftermiddagen ska vi hälsa på tjejernas tilltänkta makar William och Rasmus. De får roa sig så får vi mammor skvallra lite =0)

I morgon kommer två andra pojkar hit som också skulle kunna passa som makar =0) Familjen Dahlén från Vattholma kommer hit. Mattias och Niklas ska ut och fiska så Malin, Ludvig och Herman kommer hit på eftermiddagen. Eftersom det är spökafton på bruket så tar vi nog en sväng dit.
På kvällen tänkte jag försöka testa ett nytt kycklingrecept.


Nu ska jag traska ut i garaget och påta lite =0)

Ha det bra!  

1 kommentar:

Elin sa...

Skön känsla att vara ledig (och att vara sams med småpärlorna!) Jag kan meddela att jag har träningsvärk i stora delar av kroppen efter gårdagens zumba, särskilt i axlarna. Det känns också bra! Ha en skön helg!