torsdag 24 november 2011

Igår startade det!

Hade min första Zumbagrupp igår..... 22 gofisar mellan 4 och 12 år. Det var helt galet roligt. Hade räknat med kanske 10 stycken. Jag och Amanda satt i bilen påväg till Tallhallen och räknade upp de som vi trodde skulle kunna tänkas komma och då kom vi fram till 10.... Det var verkligen roligt. Vi hade kunnat hålla på hur länge som helst. Fast den minsta tjejen hon sa på slutet - "Lisa, nu ojkaj jag inge mej" Så himla söt när hon inte kunde säga R utan sa J istället.

När jag kom hem var jag alldeles uppe i varv. Fasen vad det där passet gav energi och lyckohormoner. Marie, som har Zumban i Hedesunda, sa till mig i tisdags att det som gjort att hon orkat med att plugga i det höga tempo hon gör, är glädjen som Zumbapassen för med sig. Och nu förstår jag henne....

Idag ska det städas! Som f#n. Vi har ännu inte fått upp tapeterna men jag tänkte att om jag börjar längst bortifrån och jobbar mig mot hallen så förflyttar jag ju skiten åt rätt håll. Kanske det blir tapetserat i morgon. Tar nog sovrummen idag, och resten i morgon. Slutar kl 13 så då ska det som blir kvar efter idag röjas. Gardiner ska upp, stakar och stjärnor fram och juldukar.

Nu ska jag ha dagens sista lektion. Snabba rågbröd med åk 6. Det blir bra det! Har en praoelev med så jag kanske kan spana lite bara.

Lisa

1 kommentar:

Gitsan sa...

tittar in för att önska dig en riktigt trevlig 1:a advent!